Premsa‎ > ‎2> Febrer 2012‎ > ‎

09/02/2012

Comunicat de premsa emès pel Comitè d’Empresa

 

El Comitè d’Empresa del Gran Teatre del Liceu ha tingut notícia a través dels mitjans de comunicació que l’Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya interpretarà El Giravolt de maig d’Eduard Toldrà. El dia 1 de febrer, la direcció del Teatre fa informar al Comitè que El giravolt de maig era un dels títols afectats per l’aturada de la temporada 2011-2012 com a conseqüència de l’Expedient de Regulació que la direcció presumiblement presentarà el proper dia 13 de febrer. Inicialment, l’òpera de Toldrà havia de ser interpretada per l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu al Palau de la Música Catalana en commemoració de l’any Toldrà.

 

La notícia apareguda avui demostra que El giravolt de maig és un títol que realment no s’ha cancel·lat i que, per tant, hauria de seguir essent interpretat, tal com es va programar, per l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.

 

El Comitè d’Empresa del GTL vol denunciar novament que l’expedient de regulació que la direcció té intenció de presentar és del tot innecessari. Una vegada més, no hi ha hagut per part de la Direcció del Teatre la intenció de dialogar ni negociar res amb els treballadors del Liceu ni de trobar una solució conjunta per tal de salvar la temporada 2011-2012.

***

Es preveuen, d’entrada, les següents accions:

 

·         Dijous  9 de febrer a les 19h:  concentració davant del Teatre.

·         Divendres 10 de febrer a les 19h: concentració davant del Teatre.

·         Dissabte 11 de febrer a les 19.30h fins les 21.30:

concentració massiva davant del Teatre

 

Comitè d’Empresa del Gran Teatre del Liceu.

 

Barcelona, a 9 de febrer 2012