Premsa‎ > ‎2> Febrer 2012‎ > ‎

06/02/2012

Comunicat de premsa emès pel Comitè d’Empresa

 

Avui dilluns han prosseguit les converses entre la Direcció i el Comitè d’Empresa del GTL.

 

La setmana passada, el Comitè d’Empresa ja va expressar la seva disposició a estudiar qualsevol mesura per tal de fer viable la temporada 2011-2012. En la trobada d’avui, la Direcció ha refusat la proposta alternativa a la cancel·lació de títols i al tancament del teatre, proposta que passava per assumir el dèficit del Teatre amb part de la retribució salarial dels treballadors i així evitar l’ERO.

 

No hi ha cap mena de disposició per part de l’empresa a donar cap informació relativa als motius de presentació de l’ERO en negar-se de forma reiterada a aportar la documentació econòmica que justifica l’ERO.

 

Tot plegat, sumat a les declaracions del director general al programa Els matins de TV3, porta al Comitè d’Empresa a pensar que, malgrat els esforços i la bona predisposició anunciats per part dels treballadors, l’ERO temporal i el futur ERO d’extinció són innegociables.

 

De seguir la situació actual, el Comitè d’Empresa es planteja prendre mesures de força així com la petició de dimissió de la direcció del GTL davant la ineficàcia i manca de capacitat de negociació.

 

Comitè d’Empresa del Gran Teatre del Liceu.

 

Barcelona, a 6 de febrer 2012