Premsa‎ > ‎4> Abril 2012‎ > ‎

20/04/2012 Retransmissió Concert

COMUNICAT RETRANSMISSIÓ CONCERT L’ÀNIMA DEL LICEU
 

DIUMENGE 22 D’ABRIL A LES 12H A LA RAMBLA, ACCÉS LLIURE I GRATUÏT

 
Benvolguts/des,
 
 
El concert L’ànima del Liceu es podrà seguir en directe el diumenge 22 d’abril, a les 12h, des d’una pantalla gegant de leds (3,5 x 2,5 m) que s’instal·larà al Pla de l’Os, a pocs metres del Gran Teatre del Liceu. La pantalla comptarà amb un sofisticat equip de so que convertirà La Rambla en una extensió de la sala principal del Liceu, reforçant encara més l’experiència ciutadana de l’esdeveniment.
 
 
La instal·lació de la pantalla a La Rambla era un projecte contemplat des del primer moment pels treballadors del Liceu, impulsors d’aquest concert que compleix el doble objectiu d’agrair a la ciutat el suport rebut durant aquests mesos difícils pels treballadors i recuperar l’esperit col·lectiu que animà la reconstrucció del Liceu després del incendi. En aquest sentit, després de valorar diferents localitzacions, sortir a La Rambla volia ser un acte de complicitat amb la ciutat.
 
 
Que s’esgotés l’aforament del concert a les tres hores de posar les entrades a la venda, va fer que el projecte fos una necessitat per a no excloure ningú d’un esdeveniment acollit amb entusiasme pels barcelonins.
 
 
La pantalla a La Rambla ha estat possible gràcies a les facilitats ofertes per l’Ajuntament de Barcelona i la Conselleria de Cultura de la Generalitat i el patrocini econòmic d’una sèrie d’empreses, liderades per la Fundació Grup Set. El Grup Set promogué entre 1995 i 2001 una sèrie de concerts a favor de la reconstrucció del Liceu i la conscienciació de les administracions i societat civil de la importància del Teatre a la vida cultural de la ciutat.
 
 
L’ànima del Liceu també es podrà seguir amb les emissions en directe a Catalunya Música i Radio Clàssica de RNE en diferit a les 20h. Així mateix, també serà possible per Internet en directe des de la nova web www.animaliceu.cat

 

 
Atentament,
 
 

Comitè d’Empresa del Gran Teatre del Liceu

Ċ
SOS Liceu,
20 d’abr. 2012, 16:21