Sorjia catwalkilla!

Post date: 10.2.2016 20:32:58

Sattuipa niin, että paikallinen hiussalonki KataLook juhli 20-vuotista taivaltaan ja päätti pyytää Sorjasta neljää aikuista naista hiusmalliksi heidän juhlanäytökseensä. Uskaltaako kampaajalle antaa vapaat kädet? Kurkistaako peilistä pinkkiin siilitukkaan ajettu opettaja tai irokeesissä irvistelevä kirjastonhoitaja.

No, kyllähän riveistä rohkeutta löytyy ja niin neljä Sorjaa päätti ottaa haasteen vastaan.

Niin sanotut catwalk-treenit olivat näille Sorjille uutta, mutta samalla tuttua; kuuluuhan Sorjankin tyyliin erilainen liikkuminen ja koreografiat. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarvinnut keskittyä laulamiseen, vaan lähinnä siihen, että käännökset tapahtuvat oikeaan aikaan ja lavalla liikutaan yhdenmukaisesti. Taustamusiikista juhlanäytöksen osuudessamme vastasi upea haitarimuusikko Jonna Pirttijoki kappaleella Tuo tumma nainen. Jännitys ennen kampausaikoja oli selvästi aistittavissa, sillä yhtä hirvitti hiusten värjääminen ja toista pituudesta karsiminen. Lopputulokset olivat kuitenkin todella tyylikkäitä ja kampauksia oli ilo kantaa niin juhlanäytöksessä kuin jatkoillakin. Mustavalkoiset asukokonaisuudet tulivat Pukumiehen puolesta.

Tunnelma takahuoneessa ennen näytöstä oli ammattimainen, mutta iloisen rempseä. KataLookin henkilökunta huolehti meikkien kunnosta ja tsemppejä jaettiin hyvässä hengessä. Niin sanotut "oikeat mallit" olivat upeita ja olipa joukossa yksi Miss Suomi 2015 -ehdokaskin. Kokemus oli ainutlaatuinen ja toi myös apua Sorja-lavoille. Näytöksen ansiosta opimme jälleen näkemään itsemme uusin silmin, mikä onkin tärkeää, kun Sorjassa tulkitsemme ja sisäistämme uusia kappaleita. Päivän aikana saimme myös uusia kontakteja ja vaikutteita tulevaisuuden varalle.

Muodonmuutoksen kokeneet Miss Kennedy, uutisankkuri, mummu ja teini kiittävät mieleenpainuneesta kokemuksesta Hiussalonki KataLookia ja toivottavat onnea tulevillekin vuosille koko Sorja-köörin puolesta!

Arvaa kuka on kuka!