Pop-Abbahtava naiseustrilogian päätösosa anopeista, rakkaudella

Post date: 10.2.2016 20:42:56

Ohjaaja Laura Kivimäki:

Sometimes it's hard to be a woman.. But because we are Superwoman, we can can can! And now, we are finally facing our Waterloo!

Tämä on Feminan naiseustrilogian päätösosa. Käsitelty on jo perheen perustaminen ja ruuhkavuodet, nyt olemme käyneet kiinni sukupolvien ketjuun, naisiin miesten elämässä. Yhteisymmärrykseen ja -ymmärtämättömyyteen, kaikella rakkaudella ja erityisesti huumorilla.

Tule katsomaan, jos uskallat!

FeminaTeatteri on syntynyt vuonna 2003 tarpeesta omalle teatteriryhmälle. Silloin olimme nuoria ja innokkaita, nyt innokkaita!

Esitysten teemat ovat kasvaneet yhdessä ryhmän kanssa, jäseniä on jäänyt pois ja tullut lisää. Mutta tässäkin esityksessä on mukana yksi näyttelijä, joka on ollut alusta asti mukana ryhmässä!

Itse olen ohjannut ja kirjoittanut muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikki Feminan esitykset. Suurin osa käsikirjoituksista on valmistunut ryhmälähtöisesti, ryhmän ajatuksista, ideoista ja toiveista. Niin myös tämä Waterloo. Tekemisen lähtökohta on Feminassa aina ollut se, että hauskaa pitää olla, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Olen taas kerran saanut ohjattavaksi upean ryhmän täynnä mitä erilaisempia ja hauskempia naisia - jotkut kutsuvat tätä työksi..?