BLI MED I KORPSET VÅRT

Til deg som vil starte i korpset i 2020

Vi vil gjerne ha deg som ny musikant! Vi starter med nytt aspirantkorps etter skolestart høsten 2020. Fra mai 2020 kan du registrere interesse for å bli med i korpset i linken under. Alle som går i 2. eller 3. trinn på Slattum, Ulverud eller Holumskogen er velkommen.

Fyll ut skjemaet for å registrere ny musikant, så tar vi kontakt.

Generell informasjon

Har du lyst til å starte i korpset vårt? Ta kontakt på blimed@sondrekorpset.no for spørsmål eller for å avtale når det kan passe å ta en tur for å snakke med oss! Vi har plass til alle!

Vi rekrutterer fra Slattum, Ulverud og Holumskogen skole i Nittedal. Vanligvis begynner man i korpset den høsten man starter i tredje klasse. Vi kan også ta inn nye musikanter ellers i året. Vi avtaler hvordan vi løser det i hvert enkelt tilfelle. Nybegynnere starter i aspirantkorpset, hvor man spiller ett år. Deretter venter to år i juniorkorpset. Det året man starter i sjette klasse er det klart for opprykk til hovedkorpset.

Alle tre korpsene øver hver onsdag på Li skole i Nittedal. Kom gjerne innom for en prat og kanskje for å låne med et instrument hjem. Korpset står for alt av instrumenter, utstyr og uniform. Du trenger ikke å kjøpe eget instrument. I tillegg til fellesøvinger får alle musikantene en enetime i uka med en dyktig lærer på sitt instrument.

Vi har noen faste turer i året. På høsten har vi et oppstartsseminar over en helg. Ofte holder vi en konsert før jul. På vårparten er det klart for stjernedryss, også dette over en helg, hvor alle musikantene får en ny stjerne for hvert år. Vi har også en sommertur over en langhelg eller lenger. Denne går som regel til Norge, men når vi har jubileum går ferden utenlands. Ved 25-jubileet i 2013 var vi i Kroatia, i 2018 går turen til Italia og Gardasjøen. Felles for alle turer er at de er fylt med musikk, godteri og masse moro!