Har du lyst til å starte i korpset vårt? Skolekorps er en flott hobby, som kan vare livet ut. Vi har plass til alle!

Vi rekrutterer fra Slattum, Ulverud og Holumskogen skole i Nittedal. Alle kan prøve seg fra den høsten de starter i tredje klasse. Da starter man i aspirantkorpset, hvor man spiller ett år. Deretter venter to år i juniorkorpset. Det året man starter i sjette klasse er det klart for opprykk til selve hovedkorpset.

Alle tre korpsene øver hver onsdag på Li skole i Nittedal. Kom gjerne innom for en prat og kanskje for å låne med et instrument hjem. Korpset står for alt av instrumenter og utstyr som trengs. Her er det også som regel mange foreldre til stede, og muligheten for å få seg en kaffeskvett er stor.

I tillegg til fellesøvinger har alle musikantene en enetime i uka med en dyktig lærer på sitt instrument.

Vi har noen faste turer i året. På høsten har vi et oppstartsseminar over en helg. Ofte holder vi en konsert før jul. På vårparten er det klart for stjernedryss, også dette over en helg, hvor alle musikantene får en ny stjerne for hvert år. Vi har også en sommertur over en langhelg eller lenger. Denne går som regel til Norge, men når vi har jubileum går ferden utenlands. Ved 25-jubileet i 2013 var vi i Kroatia, i 2018 går turen til Italia og Gardasjøen. Felles for alle turer er at de er fylt med musikk, godteri og masse moro!

Ta kontakt på blimed@sondrekorpset.no for spørsmål eller for å avtale når det kan passe å ta en tur for å snakke med oss!