Nyheter‎ > ‎

Jubileumstur 2013

Avslutning og god sommer!

lagt inn 30. jun. 2013, 05:45 av hanne frantzen

Hilsen fra hovedreiseleder Geir (tatt fra FB):
 
Tusen Takk til alle musikanter i Søndre Nittedal Skolekorps som var med på jubileumstuen til kroatia for en hyggelig uke.
Dere er ALLTID greie å ha med på tur :-)
En stor takk også til Anne Marit for direksjon og selvfølgelig takk til alle ledere som med "Krum hals" løste "Alt det praktiske".
 
 
Med dette vil jeg ønske alle Søndre's musikanter og foreldre en riktig god sommer. Gleder meg til å se dere alle i august.
Hanne.

Dag 6 - Sheriff, hjemreise og trøtte, men blide unger :-)

lagt inn 30. jun. 2013, 05:38 av hanne frantzen   [ oppdatert 8. jul. 2013, 03:24 ]

Hjemreisedagen har kommet, og formiddagen gikk med til å bade, pakke, rydde, ta flere tatoveringer og bruke opp siste rest av Kuna.
Tone, Rikke og Hilde smurte matpakker som skulle spises før innsjekking på flyturen til alle sammen - brød med smør, ost og skinke pakket inn i glapapir...... Skikkelig samlebåndsarbeid :-)
Vi hadde litt tid før vi skulle gå på bussen, denne gikk med til å leke Sheriff og alle ungene var med - store som små - må si det er moro å se at de er en så sammensveiset gjeng til tross for aldersforskjell.
Vi pakket deretter inn i bussen, og satte oss tilrette. 4 timer i buss er langt, men det hjelper med aircondition og godt humør.
Endelig fremme ved Venezia flyplassen hadde vi god tid og spiste matpakkene, drakk vann og lekte litt mer sheriff.......
 
Innsjekkingen tok en smule lenger tid enn vi hadde regnet med da de i Venezia ikke hadde tenkt å la oss slippe inn på flyet med 2 kolli hver....... men heldigvis hadde vi med et skriv som sa at vi hadde lov......... Så etter ca 1 time med diskusjon og mange telefoner fikk vi sjekke bagasjen inn. Synes det står respekt av å få 60 stk personer fra bagasjeinnsjekkingen, gjennom sikkerhetssjekken og bort til gaten på 30 minutter..... MEN det gikk bra - alle skjønte at her var det bare å "raska på".......
 
Mellomlanding i København - vi hadde 29 minutter fra flyet landet til vi skulle lette igjen...... men dette gikk også bra!!!!!!
 
Ankomst Gardermoen - taxfree, henting av kofferter og instrumenter - en stk knust trombone :-(, og Søndre sangen når vi ankom ankomsthallen.
 
Alle barn hentet og vi puster lettet og glade ut. Vi kom i mål :-)
 
Hanne

Dag 5 - Turen går til byen Pula.........

lagt inn 30. jun. 2013, 05:23 av hanne frantzen   [ oppdatert 8. jul. 2013, 03:24 ]

Fredag våknet vi til grå himmel, og frokosten ble inntatt for første gang "inne" da det regnet og var kaldt. Etter frokost var det fri frem til klokken 1330 og tiden gikk med til å ligge på senga og slappe av - shoppe (tror butikkene rundt bostedet gikk bra denne uka :-))
Før avgang til byen Pula - stekte vi opp 100 pølser og serverte pølse, brød, ketchup, sennep og løk. Det hadde sluttet å regne så maten ble inntatt i solskinn utenfor leilighetene våre.
Busstuen tok ca 1 time og vi stilte opp og marsjerte inn til det flotte Amfiteateret (det føltes nesten som vi hadde funnet Colloseum (Roma) midt i byen). Her stilte vi opp i solsteken og spilte en flott konsert. Bittelitt varmt bare - og vi takker turistene Mona og Hege for at de løp ut for å få tak i vann til ungene.
Etter konserten fant vi gågata i Pula og pengene satt løst hos noen - kunne jo tross alt ikke ha med Kuna hjem....... Noen satt seg ned å spiste is, og jeg må vel innrømme at jeg nå har sett tidenes største is - (ikke sant Marie???)
Etter hjemkomst gikk tiden med til middag, bading, shopping, spill og sist, men ikke minst - tatoveringer......... (for de som er litt engstelige etter at sitt barn kom hjem med tatovering - den går av etterhvert he he he)
 
Klokken 2300 - RO.
 
Hanne

Dag 4 - øve, sole, bade, konsert......

lagt inn 30. jun. 2013, 05:09 av hanne frantzen   [ oppdatert 8. jul. 2013, 03:25 ]

Våknet til strålende vær, spiste frokost og gikk rett til øvelse. Nytt stykke skulle øves inn før kveldens konsert. Et stykke ungene har ønsket seg......
Deretter gikk turen til stranda der vi solet oss og badet hele dagen. Med avbrekk av lunsj servert på en stor liggende trestamme. Brød, pålegg og vann gjør nytten i varmen. Deretter ut og bade igjen. Noen av ungene har nok utviklet en smule "svømmehud" mellom tærne :-)
Etter middag hadde vi en fin og stemningsfull konsert på restauranten. Publikum koste seg, noen danset til og meg........ Ekstra moro å se og høre at juniorene som har vært med på tur kaster seg ut i musikkens verden og viser sann spilleglede :-)))
Deretter gikk turen opp til "instrumentrommet" for å legge fra seg instrumenter, så var det litt shopping, isspising, kortspill, lek og mye latter frem til ro klokken 2300.
 
Hanne

Dag 2 og 3. - Soling, bading, konsert, marked og sightseeing.

lagt inn 27. jun. 2013, 01:57 av Arnstein Orten


2
Tirsdag morgen våknet vi til strålende vær, frokosten ble inntatt (fortsatt med utsikt over havet ;-)). Etter frokost hadde vi en øvelse og deretter gikk turen til "stranda" som består av steiner og ikke sand. Alle ungene og lederne (til og med Geir.....) badet i den deilige sjøen. Lunsjen besto av brød og pålegg på stranda. 
Etter middag tok vi på uniform og tok med instrumentene og dro inn til Porec by. Her stilte vi opp sammen med Tårnåsen skolekorps og marsjerte inn til konsertområdet. Her holdt vi konsert og hadde til og med klart å øve inn et fellesnummer sammen med Tårnåsen. Etter dette var det rom for shopping. Morsomt å se hvem som utmerker seg som shoppingens konge og dronning, det er ikke de vi trodde det skulle være, og "småttisene" utmerker seg. 

3
Onsdag måtte vi stå opp tidlig, og etter frokost bar turen til Baredine Grottene. Her fikk vi en tur i dryppsteinsgrottene 60 meter ned i bakken, disse måtte også gåes opp, pus og pes - dette ble dagens trim for de fleste. Herfra gikk turen til Rovinj. Her fikk vi en omvisning etterfølgende av pizzalunsj og dertil hørende shopping. 
Bussruer hjem var lang, men gikk fort med underholdning fra siste halvdel av bussen. Tomme brusflasker kan godt brukes til trommestikker, og når musikantene tar i bruk stemmene sine og synger korpssangene sine med sine respektive stemmer ble det riktig  livfullt. Mye moro her. 

Før middag hadde vi volleyball turnering voksne (9) mot ungene (38), hmmmm helt rettferdig???????? Men mye moro da !!!!!!!!!!
Resten av kvelden gikk med til middag og koselig samvær.

PS. Unga deres er jaggu herlige å ha med på tur :-)

Dag 1. Den lange reisen.

lagt inn 25. jun. 2013, 08:22 av Arnstein Orten

Som alle vet hadde vi oppmøte kl 0400 på Mega, alle kom tidsnok (kryss i taket og heldigvis :-) ) "Korpsbussen" kjørte med vår faste sjåfør "snekker'n" (vi får ikke lov til å synge En bussjåfør). Ved ankomst tømte vi bussen for folk og bagasje og sjekket inn. "Pipern" gikk greit, bortsett fra noen kroppsvisiteringer he he. Flyturen(e) gikk greit og når vi landet i Venecia sto bussen og ventet på oss. 4 timer i buss kan være en prøvelse etter å ha stått opp før 4 om morgenen. Men unga våre er supre. Utdeling av horn, pizzaboller og boller gjorde stor suksess. Ca klokken 1700 ankom vi Lanterna, og vi sjekket inn. Leilighetene er fine, 3 soverom, kjøkken og 2 bad. Himmelen var svart og lysshowet på himmelen var litt fint og litt skummelt. Øs pøs regnvær gjorde ikke akkurat sydenfølelsen komplett.
Restauranten vi spiser våre frokoster og middager på ligger 5 minutters gange fra hotellet, helt vannkanten. 
Resten av kvelden gikk med til å slappe av og kose seg. RO faktisk kl 2300. 

-- Hanne

060613 - Jubileumsturen nærmer seg og vi gleder oss.

lagt inn 6. jun. 2013, 12:26 av hanne frantzen   [ oppdatert 6. jun. 2013, 12:28 ]

24. juni klokken 0400 treffes 57 stykker for å rette nesa mot Gardermoen i fellesskap. Vi skal på jubileumstur til Kroatia for å feire at korpset vårt fyller 25 år. Vi er 38 musikanter mellom 8 og 19 år, 1 dirigent, 8 korpsledere og 10 turister som skal reise, og vi gleder oss stort. Bittelitt tidlig å dra klokken 0400 om morgenen kanskje, men da får vi jo desto mer ut av dagen :-)
Vi kjører med "korpsbussen" vår som ungene sier, med Stig Harald som sjåfør. Klokken 0500 begynner innskjekkingen på Gardermoen, nå gjelder det å holde tunga rett i munnen for å få med oss instrumenter, kofferter, sekker, unger, voksne etc etc. Men uansett - dette blir moro.
 
Skal prøve å skrive noen linjer iløpet av turen, hvis det blir tid......... hvis ikke får vi prøve å skrive et referat i etterkant.
 
HF
 

1-7 of 7