Recursos 2.0‎ > ‎

VideojocsL'objectiu del Zoo Tycoon és crear un zoo pròsper construint instal·lacions ben fetes pels animals i fent contents als visitants. La construcció d'instal·lacions és l'objectiu principal. Per mantenir els animals contents, les instal·lacions han de ser adequades pels animals: per exemple, el terreny principal d'un lleó és la sabana, el d'un dromedari és el desert. Per mantenir els visitants contents, s'han de construir alguns edificis, tant per lleure (teatre, cinema) com per satisfer les seves necessitats (restaurant). Al principi, hi ha pocs animals i edificis disponibles. A mesura que passa el temps, si el jugador inverteix en recerca, en pot desbloquejar més.
http://zootycoon.com/default.htmWorld Farmer és un videojoc que consisteix en gestionar una finca agrícola a l'Àfrica. El joc permet creuar moltes variables que connecten de manera multidisciplinar amb les diferents àrees curriculars i contemplen un bon nombre de competències bàsiques.eRepublik és un videojoc gratuït on els jugadors prenen part activa del país que han escollit per viure (Nou món) on prendran decisions polítiques, econòmiques, socials, creen negocis, mantenen guerres, ... Aquestes decisions repercutiran en el desenvolupament del país. 
El joc combina les característqiues de xarxa social i joc d'estratègia. Els participants poden ser empleats, tenir negocis, fundar partits polítics, votar a es eleccions, convertir-se en presidents d'un partit, membres del Congrés, escriure articles a la premsa, ...