Recursos 2.0‎ > ‎

Simuladors

Stop Disasters: joc de simulació de desastres de la EIRD (Estratègia Internacional per a la Reducció dels Desastres)de les Nacions Unides.


Visible Body:
És un mètode revolucionari de visualització en 3D de l'anatomia humana i també una eina d'aprenentatge. És una manera diferent de comprendre l'anatomia humana. Possibilitats de l'aplicació:
  • Totalment interactiu
  • 2400 estructures anatòmiques, incloent-hi tots els òprgans i sistemes peincipals del cos masculí i femení.
  • Capacitat de recerca dinàmica.
  • Fàcil ús dels controls 3D.
  • Compatibilitat amb navegadors web.


Anatomia humana
Google Body Browser cal instal·lat el navegador Firefox 4 beta o Chrome 9 Dev per poder-ho visualitzar.
BUILD A BODY. Aplicació en línia per a cosntruir un cos humà en la seva totalitat, sistema per sistema ordanant totes les parts i els òrgans. En anglès.


HEALTHLINE BODY MAPS.  És una eina interactiva desenvolupada en flash que ofereix mapes del cos humà en 3D. Permet fer cerques i obtenir informació dels diferents elements.


The Human Biodigital és una plataforma 3D que facilita la comprensió de l'anatomia, malalties tractaments. És una eina interactiva per a l'exploració, la dissecció, i l'intercanvi de punts de vista personalitzatjuntament amb detallades descripcions mèdiques de proporcionar un nou format visual sense precedents per aprendre sobre el seu cos.

Google Art Project
Aplicació en línia que ens dóna accés a 1000 obres d'art dels 17 museus més importants del món. Es poden veure les obres en alta definició i també passejar-se pels museus en 3D. http://www.googleartproject.com/
 
Viatges virtuals pel món
Aplicació en línia que permet visualitzar diferents indrets del món en imatges panoràmiques de 360º, viatges i visites virtuals.
http://www.viajesvirtuales.es/


Google Sky és una eina que permet visualitzar imatges de planetes, estels, galàxies, constel·lacions,... Combina fotografies de satèl·lits i telescopis amb el potent motor de cerc a de Google. Es pot navegar entre estels i planetes i seguir els seus moviments en el temps i l'espai.


Solar System Scope Sistema solar interactiu en 3D. Els planetes i els satèl·lits del Sistema Solar, les seves òrbites moviments, característiques de cada element, ... http://www.solarsystemscope.com/


Museu Nacional d'Història Natural Smithsonian a Washington. Es pot visitar virtualment el museu sala per sala utilitzant el plànol o clicant les fletxes que connecten les diferents plantes.


Capella Sixtina Virtual. Visita virtual per la Capella Sixtina on es pot observar els detalls de les pintures.
http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.htmlSagrada Família de Barcelona. Vista panoràmica de l'interior de la Basílica de la Sagrada Família.
http://www.sagradafamilia.cat/docs_instit/vvirtualAbsis.phpParís 26 Gigpíxels. Panoràmica de París. Es pot clicar a les fotografies o als botons de l'esquerra de la foto, passar a pantalla completa i es pot veure fins i tot el detall interior de les finestres.
http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html


La casa del darrere en 3D Es pot "entrar" de manera virtual als espais que ocupaven les dues famílies que s'amagaven dels nazis, la d'Anne Frank i la de la família Van Pels.
http://www.annefrank.org/en/Subsites/Home/Enter-the-3D-house/#/house/21/


Animacions de biologia cel·lular. Funció cel·lular, proteïnes, ADN, anatomia de la cèl·lula, meiosi, mitosi, fotosíntesis, ...
http://www.johnkyrk.com/index.esp.html


Línia del temps des del Big Bang fins a l'actualitat. Creada en flash. Arrossegabt el ratolí anem descobrint les diferents etapes de l'evolució de l'univers, la Terra, éssers vius, ... Espectacular.
http://www.johnkyrk.com/evolution.esp.swf