Construir i organitzar contingut de la xaxa

Scoop.it permet a estudiants i professors crear i compartir les seves revistes digitals temàtqiues centrades en un tema determinat. És gratuït i cal registra-se.


Pinterest permet penjar i col·leccionar totes aquelles fotos, imatges i vídeos que trobem navegant per internet. Les imatges i els vídeos enllacen amb la web o bloc on es troben i poden classificar-se en diferents cartelleres temàtiques. També permet pujar fotos i vídeos des del nostre ordinador. Molt apropiat per utilitzar en matèries com art, història, literatura, ... És gratuït i cal registra-se.

Manual pinterest
View more presentations from Walnuters
Diigo és un marcador social que permet emmagatzemar, classificar i compartir enllaços d'internet. Actua com un bloc de notes post-it, un arxivador d'adreces web, imatges i documents. A l'hora de classificar una adreça la podem etiquetar amb les paraules que ens interessi en funció del tema. És gratuït i cal registra-se.

Tutorial diigo
View more documents from virtualcarlos

Pearltrees és un servei molt visual per organitzar contingut. Cada pàgina, imatge o nota es grada com una perla que podem agrupar dins d'altres perles més gras. Es presenta en forma d'arbre on cada rama s'expandex per mostrar les seves perles en una finestra de previsualització d el'enllaç. Permet compartir les perles amb les xarxes socials i incrustar l'arbre en un bloc. És gratuït i cal registra-se.Livebinders és una xarxa disssenyada per organitzar i compartir informació virtual com si fos una carpeta classificadora. Tot el contingut està organitzat en pestanyes i subpestanyes. És gratuït i cal registra-se.