Recursos 2.0‎ > ‎

Infografies

Segons la Viquipèdia el terme infografia és usual per a referir-se a les informacions iconogràfiques, acompanyades de breus texts de recolzament o explicacions textuals, en la premsa diària i/o de periodicitat diversa, però també són infografies totes aquelles produccions iconogràfiques, esquemes detallats, i altres iconografies amb categoria d'il·lustracions gràfiques que, acompanyades de texts ad hoc, contribueixen a descriure, comprendre o fer entendre millor allò del que s´informa.

Infografies amb explicacions, veu, activitats interactives i un apartat per a l'avaluació.
Infografies digitals interactives de la revista Muy Interesante: de què està fet el teu mòbil?, com funciona una dessaladora, ...

Kalipedia: lloc web creat per Santillana on s'hi pot trobar materials, imatges, diccionaris, galeries d'imatges, vídeos i en especial animacions multimèdia. Elsrecursos estan classificats per àrees curriculars.

Eroski consumer: infografies creades per la publicació digital d'Eroski. Estan classificades per temes: alimentació, bricolatge, economia, educació, medi ambient, motor, tecnologia, salut, ...

The Dynamic Earth: animació sobre la Terra. Centrada en quatre temes: pedres precioses i minerals, plaques tectòniques i volcans, roques i mineria, El Sistema Solar. És en anglès.
http://www.mnh.si.edu/earth/main_frames.html

Animacions, demostracions. Es poden descarregar i visualitzar amb un reproductor propi (en anglès).

Infografies sobre diverses àrees: biologia, física, química, geografia, història, tecnologia.

Infografies digitals interactives i animacions de biologia, geologia, física, química, geografia, història i tecnologia.

EDUCAPLUS: infografies i animacions de matemàtiques, física, química, educcaió art´stica, biologia, tecnologia, ciències ed la terra, jocs.
http://www.educaplus.org/

Animacions i infografies de biologia cel·lular.
http://www.johnkyrk.com/index.esp.html

Pàgina amb un gran recull d'animacions i infografies classificades per àrees: biologia, geologia, educació física, física, química, tecnologia, francès, matemàtqiues, llengua i literatura, geografia i història.
http://www.iesmariazambrano.org/Departamentos/flash-educativos/flash-educativos.html