Recursos 2.0‎ > ‎

Generadors de recursos

Exercicis i activitatsGenMàgic . Diversos generadors de fitxes d'exercicis per a diferents matèries. Es poden utilitzar en les PDI, a l'ordinador o també es poden imprimir. S'hi pot trobar moltes activitats en línia sobre diferents àrees i se'n poden generar a partir d'apliccaions ja creades. Abarca els nivells d'educació infantil fins a secundària.

thatquiz

Thatquiz és una aplicació que genera diversos tipus de exercicis de matemàtiques (nombres enters, fraccions, geometria, mesures, unitats ...), de vocabulari (en anglès, espanyol, francès i alemany), i geografia (mapes del món) i cièwncies (cèl·lula, elements, anatomia, conversió). Recurs aportat per Javier Escajedo Arrese.

Generador de quaderns de matemàtiques . permet crear sumes, restes, multiplicacions i divisions (configurables) en format PDF. La creació d'aquestes activitats és fàcil. N'hi ha prou seleccionar els valors i es crearà un quadernet de matemàtiques (càlcul) amb diferents operacions.

Generador de textos amb buits (paraules o síl·labes) per completar. Cal triar el tipus i mida de lletra, escriure o enganxar en la primera casella el text que es vol treballar i introduir en la segona casella les paraules o sí·.labes que s'ometran en l'exercici. Genera un document en format PDF.

Generador d'exercicis de matemàtiques de worksheet Works. Diversos generadors de fulls amb exercicis de matemàtiques: nombres, geometria, fraccions, percentatges, mesures, monedes... Genera un arxiu PDF. És en anglès. Molt intuitiu i fàcil d'utilitzar. No necessita registrar-se.GenMagic.org: repositori d'objectes multimèdia educatius. Generadors de fitxes d'exercicis. Es poden fer servir per a les PDI (flash, pdf).


Mots encreuats, sopa de lletres, puzzles, ...


Educaplay, un web on trobareu aplicacions per crear endevinalles, mots encreuats, sopes de lletres, dictats, i altres activitats que poden elaborar els mateixos alumnes. Demana registre però és gratuït.
Tutorial per crear sopes de lletres: http://www.educaplay.com/es/tutorial/sopa.htm
Tutorial per crear activitats del tipus completar: http://www.educaplay.com/es/tutorial/completar.htm

Puzzlemaker . És una eina que genera puzles, sopes de lletres, mots encreuats, laberints, missatges amagats i exercicis similars . És una aplicació gratuïta i no cal registrar-se. Permet imprimir els resultats o guardar com una imatge.


Generador de sopes de lletres per imprimir en anglès. Generador de sopes de lletres infantils que permet triar el llistat de paraules a buscar, una plantilla per a l'exercici (en forma de diferents animals), el grau de dificultat, tipus i mida de lletra, colors, orientació, etc.Genera un arxiu PDF. No necessita registrar-se.


Worksheet Works. Generador de sopes de lletres amb el qual es pot triar el tipus de lletra i la forma en què apareixeran les paraules ocultes (en vertical i horitzontal i / o també en diagonal o a l'inrevés). Cal introduir un mínim de 10 paraules en columna i genera un document en format PDF.

Worksheets ESL-Kids. generadors d'exercicis i jocs de vocabulari imprimibles per a la classe d'anglès. cal seleccionar un tema i les paraules que es vol utilitzar per generar fulls de cal.ligrafia amb les paraules triades, targetes de vocabulari, jocs de daus, la plantilla per elaboren un dau d'imatges, exercicis tipus test i d'ordenar les lletres, targetes de bingo de dues mides, un tauler d'imatges per desenvolupar jocs de taula amb les paraules seleccionades, sopes de lletres o una virolla d'imatges.

Per imprimir

Generador de fulls pautats permet crear fulls pautats de diverses mides de quadrícula i en format PDF per imprimir.

Generador de fulls d'escriptura en anglès. Es pot triar el format del full de treball i la lletra, fonema o lèxic a treballar. Genera fulls d'escriptura en format PDF.

Generador d'exercicis de cal·ligrafia. Permet triar idioma (espanyol, català, anglès, francès o gallec) escriure l'enunciat, peu de pàgina i text a practicar, triar el tipus de pauta (Montessori, línia simple o quadrícula), el nombre de línies i el tipus de lletra. Genera fulls de cal·ligrafia en format PDF.

Generador de lletres 3D descarregar l'arxiu amb el tipus de lletra i instal·lar-lo al vostre ordinador. Tindreu el tipus de lletra Punched out que us permetrà escriure en lletres 3D per imprimir i retallar. No necessita registrar-se.

Generador de daus amb imatges i paraules cal seleccionar el tema i triar si es vol crear un o dos daus. A continuació cal seleccionar quines imatges i/o paraules voleu incloure a les cares dels daus. Un cop generats els daus es poden imprimir directament. No necessita registrar-se.

Generador de partitures és molt fàcil d'utilitzar.

Generador de recursos didàctics per crear operacions amb nombres naturals i decimals i activitats de llengua. Genera un arxiu pdf. També permet imprimir les solucions.