Solidaritat
Des de l’escola, sempre ens ha agradat potenciar els valors com el de la solidaritat.

És per això que, des de l’any 1998, l’escola col·labora amb projectes solidaris al tercer món.

Tot va començar quan en Toni Massagué, en aquells moments mestre de l’escola, va anar a fer de voluntari a la Parròquia de Jesús Obrero, d’ El Alto (Bolívia). Un cop allà va creure que podia fer molta feina i s’hi va quedar a viure durant uns quants anys.

Des de Terrassa i altres llocs d’Espanya vam crear l’ONG Amics de Jesús Obrero. Però els projectes de la parròquia van anar creixent i es va veure la necessitat de desvincular-ho una mica i crear una Fundació que es fes càrrec dels nous projectes.

Va ser llavors, l’any 2000 que va néixer FUNDASE ( fundación Sembrando Esperanza) i, paral·lelament,  l’ONG  Amics de FUNDASE.

L’any 2006 tres educadores dels centres infantils vam venir a la nostra escola per fer un intercanvi d’experiències i, l’any següent, la Montse Freixa, l’Anna Escosa i la Rosa Trujillo,mestres  d’infantil , van viatjar  a El Alto per conèixer els projectes de la fundació.

Actualment col·laborem de manera regular amb activitats solidàries com les representacions teatrals de l’alumnat de 6è de primària i altres activitats esporàdiques que s’organitzen de tant en tant. Enguany, n’ hem iniciat una de nova, la Marató de contes, que esperem que tingui una bona acollida.

Aquí trobareu un enllaç a la pàgina web de l’ONG on hi ha més informació i podreu conèixer les activitats que es porten a terme..

FOTOS D'EL ALTO (BOLÍVIA) 
   


Subpages (1): APS