home

Kom foråret i møde med et tørt og lugtfrit 

kolonihavehus!


Grundprincippet i solcelledrevet ventilation er, at en solcelledrevet ventilator blæser sol opvarmet luft ind i det hus/lokale, der skal tørres.

Det afgørende er, hvor mange m3 luft der udskiftes i timen. Og takket være solcellen, sikres det, at ventilatoren kun kører, når solen skinner, og luften er relativt tør. Hvis den også kørte, når det var fugtigt vejr, ville det ikke hjælpe på at affugte sommerhuset.

Når den tørre luft blæses ind i huset, presses den fugtige luft ud af en udluftningskanal, som du selv skal installere, eller et vindue på klem, i den anden ende af huset.

                                                                                                                         

        Solarmagic bedst i Tænk

       Tænk Forbrugerrådets logo

         Testen er udført i samarbejde med Go' Energi, nu Energistyrelsen                                     

Med et SolarMagic anlæg forsvinder sommerhuslugten som dug for solen.


 

Anvendelser

   
  
   

SolarMagic udnytter den varme, som solen i forvejen afleverer på huset. Du får en masse varm, tør og frisk luft blæst ind i din bolig helt gratis! Du skal ikke monterer dyre solfangere på taget, men blot udnytte konstruktionen i dit hus. I princippet er bygninger store solfangere, hvor den energi som solen afleverer på bygningen blot skal blæses ind i bygningen. Som det er tilfældet i dag, bliver solvarmen holdt ude af bygningerne med isolering.  
 
SolarMagic udnytter solenergi på en mere enkelt måde end hidtil anvendt. Afhængig af tagetype, konstruktion og farve på væg eller tag, hæver SolarMagic indblæsningstemperaturen med op til 30 grader i forhold til udetemperaturen.  
 
SolarMagic er baseret på en alternativ udnyttelselse af solenergi, der giver dig mulighed for, at holde din bolig, værksted, lagerhal, fritidshus, garage m.v. delvis opvarmet, affugtet og ventileret helt gratis.

 

SolarMagic sparer dig for rigtig mange penge i udgifter til opvarmning og vedligeholdelse, ligesom det giver et væsentligt bedre indeklima til gavn for både dit helbred og din pengepung.


              "