Pàgina d'inici‎ > ‎

Sokker en català.

8 de jul. 2011, 14:32 publicada per Jan Urió   [ actualitzat el 8 d’oct. 2011, 15:29 ]
Hola a tots. 

Avui m'he decidit a començar a construir aquest web per a poder compartir l'actualitat i les experiències a Sokker Mànager en la nostra llengua i promocionar el joc a casa nostra; tot esperant que serveixi per a ajudar a mantenir viva la flama catalana al joc més reeixit d'Internet.
Sokker en Català
Aprofito per a donar les gràcies a tots els traductors que el fabulós joc en línia de direcció futbolística ha tingut en el passat i en l'actualitat; especialment a Arnau i Payas (perdoneu si no conec els altres). 

No només tenim un joc en línia on podem recrear virtualment un món com el del futbol de forma gratuïta, sinó que també podem fer-ho en català. En aquest sentit cal fer esment del fòrum Sokker Català que, degut sobre tot a la falta d'una selecció nacional pròpia, no està convenientment promocionat pel país nº 17 ni pel nº 16 ; encara que sí que ho fem des del país nº 71 i des de el nº 230 .

És una llàstima no poder desplegar tota la capacitat futbolística de la Terra Catalana degut a la manca d'entusiasme de qui, per responsabilitat, s'estima més ignorar la realitat i tancar-se en una sola cultura; què per molt important que sigui no és la de tots ni és pas l'única.

Tres passions: la companyonia, el futbol i la llengua; què cal promocionar i viure de ple. 

La tria del tipus de lletra no és casual: Missió: Impossible ? Us hi voleu afegir? Si voleu editar i construir aquest lloc web només cal que em faciliteu una adreça electrònica per a enviar-vos la invitació. Us recomano g-mail si encara no en teniu.

Salut,  Kemk, a 7 de Juny de 2011Comments