Skenaariot/ teemat

Seikkailijoiden airsoft-leirit 2017


20. – 21.5 (la – su) Operaatio keskiyö


Valtio menetti yhteyden sen edustalla olevaan saareen. 24 tuntia tästä, Valtio teki raskaan päätöksen. 4 tuntia tästä Valtio kasasi ja lähetti joukon ulkomaalaisia taistelijoita saarelle. Matkallasi sinne pohdit, että kaikki ei ole kohdallaan… Saarta ei näy edes merikartoissa.

Mikä on totuus? Saatko sinä sen selville?3. – 7.6 (ma – ke) – Viva la résistance!


Granön kansallinen paikallishallinto on syrjäytetty, ja toimesta epäillään vieraan vallan operaatiota. Tilalle on asetettu uusi väliaikainen nukkehallitus. Väliaikaista hallintoa ja rauhaa ylläpidetään aseellisten, tunnuksettomien ihmisten toimesta. Väliaikaishallinto on järjestämässä uudet vaalit, jolla määritellään luonnonrikkaan Granön saaren kohtalo. Osa kansalaisista ei usko vaalien olevan demokratian linjoja noudatellen rehelliset, joten he aikovat sabotoida vaalit hinnalla millä hyvänsä ja palauttaa valta takaisin paikallishallinnolle.

Kuka on todellisuudessa vallanvaihdon takana ja mikä on vallankaappauksen lopullinen tarkoitus? Onnistuuko vastarintaliike kaatamaan nukkehallituksen ja sitä suojelevat toimijat? Yksittäinen leiriläinen voi muuttaa koko tarinan kohtalon. (Jokaisella leirillä voi harrastaa halutessaan myös uimista, melomista, pallopelejä, kalastusta, etc! Suosittelemme oman teltan ottamista mukaan!)


7. – 9.6 (ke – pe) ”Sistema”

Rutto on tuhonnut lähes koko maailman. Jäljelle jääneet ihmiset pakenivat saarille toivoen, että tauti jäisi mantereelle. Kuitenkin saaren johdossa on ihminen, joka noudattaa ”sisteman”, eli hirvittävän systeemin periaatteita. Kaikki asukkaat ovat mielivaltaisen johtajan ja tämän sotilaiden armoilla. Koko tilanne muuttuu, kun joukko uusia ihmisiä astuu saareen. Ruton pelko, kytevä kapina, ankara ”Sistema” sekä uudet tulijat luovat tilanteen, joka kärjistyy lopulta konfliktiksi.

Kenen puolella sinä olet? Uskallatko ottaa riskin ja liittyä uusiin tulijoihin, vai kannatatko Sistemaa? Yksi päätös ja yksi teko voi muuttaa koko tarinan kulkusuunnan. On aika astua esiin. (Jokaisella leirillä voi harrastaa halutessaan myös uimista, melomista, pallopelejä, kalastusta, etc! Suosittelemme oman teltan ottamista mukaan!)


12. – 14.6 (ma – ke) Kultaa, kunniaa ja sarjatulta!

Metsää kääntäessään pelloksi, Hullu-Heikin kommuuni löysi ison kultasuonen maasta. Sana kiiri nopeasti ulkomaille, ja useat yksityiset firmat ovat lujasti kiinnostuneita saaren rikkauksista. Turvallisuusalalla epäilyttävää mainetta niittänyt TornCorp päättää lunastaa saaren rikkaudet itsellensä keinolla millä hyvänsä – jopa ohjuksin.

Pystyykö Hullu-Heikin kommuuni puolustautumaan TornCorppia vastaan? Kuka saa rikkaudet ja kunnian, kun taas toinen joutuu tyytymään sarjatuleen? Sinä voit päättää – varmistin alas ja kohti kunniaa. (Jokaisella leirillä voi harrastaa halutessaan myös uimista, melomista, pallopelejä, kalastusta, etc! Suosittelemme oman teltan ottamista mukaan!)


19. – 21.6 (ma – ke) – SummerBattle


Savuheitteitä, musiikkia, puolustusta ja hyökkäystä aamuun asti! Kuka jaksaa bailata metsässä maastoasussa pisimpään? Seikkailijoiden uusi SummerBattle on nyt todellisuutta. Pelataan ja pidetään hauskaa. Leirillä on myös muita pienempiä teemallisia pelejä. (Jokaisella leirillä voi harrastaa halutessaan myös uimista, melomista, pallopelejä, kalastusta, etc! Suosittelemme oman teltan ottamista mukaan!)


2. – 4.8 (ke – pe) Elokuun kruunu


Ammattimaiset rosvot ryöstivät arvolähetyksen Helsingissä. He pakenivat saaristoon, ja poliisi on eristänyt ryhmän nyt Granön saarelle. Eristyksissä olevat rikolliset eivät aio luovuttaa epätoivoisesta tilanteesta huolimatta, joten heidät on haettava sieltä pois. Kukaan ei kuitenkaan tiennyt, että arvolähetyksessä oli maagisia voimia omaava kruunu, joka tekee omistajastaan voittamattoman. (Jokaisella leirillä voi harrastaa halutessaan myös uimista, melomista, pallopelejä, kalastusta, etc! Suosittelemme oman teltan ottamista mukaan!)


7. – 9.8 (ma – ke) – ”The Zone”

On vuosi 2065. Maailman ilmasto on tuhoutunut täysin ja kaikki ihmiset elävät maanalaisissa rakennuksissa turvassa happosateilta ja myrkyiltä. Maan alla ihmiset viljelevät maata, tekevät töitä saaden syvälle maan sisälle rakennetuista ydinreaktoreista sähköä. Väestön kasvu ja kontrollointi on suurin ongelma. Ihmisiä syntyy enemmän kuin maan alla on tilaa, ja sen vuoksi on luotu peli nimeltä Zone.

Zonen pelaajat nousevat maan alta ylös piilotettujen kameroiden eteen happosateiden ja myrkkyjen keskelle pelaamaan erittäin raakaa ja julmaa peliä armottomassa ympäristössä, jossa ei voi selvitä hetkeäkään ilman suojanaamaria ja panssaria. Koko maailma seuraa Z-pelejä, jonka sankareita suorastaan palvotaan. (Jokaisella leirillä voi harrastaa halutessaan myös uimista, melomista, pallopelejä, kalastusta, etc! Suosittelemme oman teltan ottamista mukaan!)


2. – 3.9 (la – su) – Grande finaali


Seikkailijoiden pääteleiri kruunaa menneen leirikesän. Luvassa on kaikkea hauskaa ja mielenkiintoista, niin kuin aina ennen tähänkin asti. Emme vielä toistaiseksi paljasta (jotkut irvileuat sanovat, ettemme tiedä vielä itsekään.)
Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa: seikkailijatry@gmail.com