Kurssi- ja kerhotoiminta

Seikkailijat järjestää eripuolella Helsinkiä seuraavia kursseja 2012 syksystä alkaen;
 
Luontokerho syksy 2012
Joka kerhokerta opitaan jotain uutta niin kasveista, eläimistä ja luonnosta leikkien ja pelien avulla. Tiesitkö, että piharatamon tuoreet lehdet ovat mainioita haavayrttejä tai ne maistuvat muhennoksessa todella hyvältä? Luontokerholainen tietää tämän, ja paljon muuta. Luontokerhossa lapsi / nuori viettää aikaa ulkona luonnossa oppien luonnontuntemusta hauskalla tavalla. Kerho opettaa lapsille yleishyödyllisiä tietoja metsän saloista.
 
Luontokerho tapaa aina samassa sovitussa paikassa. Luontokerholaisilla ei ole paikasta riippuen mahdollisuutta viettää aikaa sisätiloissa joten näissä kerhoissa kerhokerroilla on aina säävaraus. Mikäli Luontokerholla on mahdollisuus sisätiloihin, kerho pidetään joka kerta.
 
Luontokerhossa on kaksi ikäryhmää joihin voi ilmoittautua; 8 - 10 vuotiaat ja 11 - 13 vuotiaat.
 
Haluatko tietää luontokerhosta enemmän? Onko teidän lähellänne sopiva kerhopaikka jossa voisi opetella luonnon monimuotoisuutta? Haluatko jo nyt ennakkoilmoittautua? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse seikkailijatry@gmail.com
 
Syksyn kerhopaikat ja ajat, hinnat sekä muut tiedot julkistetaan toukokuun aikana.
 
 
Eräkerho syksy 2012
Eräkerhossa kalastetallaan ja paistetaan makkaraa, Lisäksi samoilemme metsässä ja opettelemme vaelluksen alkeita. Melomme meren rannikolla suojaisessa poukamassa ja opettelemme tekemään tulet tuluksilla. Talvella rakennamme lumikammin yhdessä ja myös lumikenkäilemme mikäli lunta löytyy. Vanhimmalle ryhmälle tarjoamme myös viikonlopun ylitse kestävän vaelluksen Nuuksion kansallispuistossa.
 
Eräkerho tarjoaa pääkaupunkiseudulla monipuolista toimintaa luonnon parissa. Tästä syystä eräkerholla ei ole vakinaista kerhopaikkaa, vaan jokaiselle ilmoittautuneelle annetaan myös ilmoittautumisen yhteydessä ohjelmarunko johon on merkitty kunkin kerhokerran paikka. Toinen aikataulurunko ilmenee tähän sivustolle. Aika ja päivä on aina vakio. Pysymme kuitenkin pääkaupunkiseudulla.
 
Eräkerhossa on kaksi ryhmää; 9 - 12 vuotiaat sekä 13 - 16 vuotiaat.
 
Syksyn hinnat ja aikataulu- sekä paikkarungot julkistetaan kevään mittaan.
 
 
Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset saat meiltä sähköpostitse seikkailjatry@gmail.com
.