DIRECTORI WEB

Recull d'enllaços amb informació diversa sobre sociolingüística i, més concretament, sobre l'ús del català a l'escola
Aquest directori web té com a finalitat  transmetre la inquietud de participar activament en la construcció d’un context  escolar més adaptat a la realitat sociolingüística de la societat catalana. Es pretén promoure una reflexió sociolingüística entorn els factors que incideixen  l'ús del català en els diversos àmbits socials -  dins i fora de l’escola - en situacions comunicatives formals i no formals.


Organització dels enllaços: La informació s'ha organitzat en diferents apartats i subapartats, amb la finalitat de presentar una informació accessible a la consulta.  Bona part dels llocs web relacionats, van acompanyats d'unes línies de presentació que donen pistes sobre el contingut enllaçat.  

 

Procedència de la informació recopilada: El contingut d'aquest directori web és el resultat d'un treball col·laboratiu de cerca d'informació, realitzat pels alumnes que han participat en les successives edicions del curs virtual: Estratègies per fomentar l'ús col·loquial del català a l'escola, impartit des del Campus Virtual d'ACTEdurant l'Escola d'Estiu del 2002 al 2013.  Aquí hem aplegat bona part dels enllaços recomanats pels autors de la recerca i això fa que en aquests moments puguem disposar d'un material interessant.

 

Aquest recull està en procés de construcció permanent i està previst fer-lo créixer amb la incorporació de noves aportacions realitzades pels visitants d'aquest lloc. Així, doncs, et convidem a participar activament en l'elaboració d'aquest directori. Les propostes es remeten a la revisió  i aprovació per part de l'administradora del web. 

 

Esperem els teus suggeriments a: uscatala@gmail.com 


Comments