Nieuwsbrief december 2013

Société des musiciens extraordinaires

Inhoud nieuwsbrief: 

  1. Resumé
  2. Uitvoering
  3. Oproep voor de componisten
  4. Vraag aan de Pianisten, Zangers en alle anderen 
  5. Overzicht agenda’s en Nieuwsbrief 

Resumé

 

Geoffrey en ik zijn vanaf mei bijna wekelijks in overleg geweest over de société. Wat begon als een idee waar een manifest  uit geëxtraheerd werd, begint dit idee nu concrete vormen aan te nemen. Vanaf september hebben we mensen proberen te enthousiasmeren voor onze ideeën, plannen, doelen en inzichten wat er toe geleid heeft dat we nu 68  sociétanten hebben die onze ideeën, plannen, doelen en inzichten onderschrijven of ondersteunen.
In deze eerste nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte stellen van:


Onze voorderingen omtrent een aanstaand concert , eind voorjaar.

Oproep aan de componisten

Vraag aan de pianisten, zangeressen, zangers en alle anderen die kunnen soleren

En een huishoudelijke mededeling

 Bij deze willen we jullie zeer bedanken voor jullie enthousiasme en deelname aan de Société en wij wensen jullie een zeer mooi kerstfeest en een geweldig “oud en nieuw” en voor het nieuwe jaar wensen wij jullie allemaal veel geluk , muzikaliteit en inspiratie toe.
 

 

Uitvoering

We zijn in overleg om aan het eind van het voorjaar een concert te plannen; waar en wanneer worden zo spoedig  mogelijk bekend gemaakt.

Oproep voor de componisten

Het leek ons een leuk idee om de componisten te vragen een pianostukje te schrijven of een stukje van sopraansolo of met piano begeleiding van ongeveer 3 minuten dus bij deze de vraag: 

"componisten? Wilt u een stukje van ongeveer 3 minuten schrijven voor het openingsconcert “
 

Vraag aan de Pianisten, Zangers en alle anderen

In het verlengde van de vraag aan de componisten nu de oproep aan de pianisten en zangeressen:

"Pianisten en Zangeressen,? Wie van jullie willen één van de, voor deze uitvoering geschreven werkjes, spelen, begeleiden of zingen?”
“Altviolisten tot trompettisten aan u de zelfde vraag: Wie van jullie wil er iets spelen: Solo, duo, trio, etc.

Ik wil bij deze stellig vragen het bijtijds te laten weten of jullie kunnen of niet. Ik weet dat jullie allemaal gemotiveerd zijn om het te doen anders zouden jullie niet in de société zitten. Voor het verloop van de middag is een goede voorbereiding nodig zoals jullie allen zullen begrijpen en daarom het verzoek:  doe je mee, zeg het mij zo spoedig mogelijk . Ik stel voor binnen een periode van 4 weken met mij contact op te nemen omtrent je deelname.

Overzicht agenda’s en Nieuwsbrief

Beste mede sociétanten,

Voor wie dit wil. Ik zou graag van jullie de aanstaande concertuitvoeringen willen weten zodat ik deze kan plaatsen op de site of kenbaar kan maken via de nieuwsbrief. Alle activiteiten die jullie relevant vinden en met moderne muziek te maken hebben en die jullie willen delen of kenbaar willen maken aan de wereld: Dit kan via onze  site of nieuwsbrief.
Als jullie iets willen plaatsen dan zie in dit graag in een mail met een bijeen gesloten word-document te gemoed. 


Maurice Verheul
 

Comments