Νέα‎ > ‎

Ο Joe Perry κατέκτησε το Player Championship 2015

αναρτήθηκε στις 30 Μαρ 2015, 9:17 π.μ. από το χρήστη John Manatos
Ο Joe Perry ήταν ο μεγάλος νικητής του PTC Grand Final 2015 στην Bangkok της Ταϊλάνδης.

Κέρδισε σε ένα καταπληκτικό τελικό τον Mark Williams με 4-3 και πήρε μαζί και το έπαθλο των  £100,000.

Ήταν η πρώτη φορά του 40-χρονου παίχτη από το Chatteris του Cambridgeshire της Αγγλίας,  που κέρδισε ένα τελικό σε τουρνουά που συμμετέχει στη παγκόσμια βαθμολογική κατάταξη, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια καριέρας στο snooker.

Στις 5 μέρες που διήρκεσε το τουρνουά, είδαμε για άλλη μια φορά εκπλήξεις και ανατροπές ανάμεσα σε μερικούς από τους καλύτερους παίχτες του snooker.

Έτσι, μπορούμε να σημειώσουμε την ήττα του – εκτός φόρμας φέτος - Ding από τον 1o γύρο,  την έξοδο από τον 2o κιόλας γύρο για τους Mark Selby, Shaun Murphy, Neil Robertson και Mark Allen, καθώς και την πολύ καλή πορεία του Trump που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό αλλά έχασε από τον Mark Williams.

Ο Perry στην πορεία για τον τελικό κέρδισε τους Ding, McGill, Holt και Bingham, ενώ ο Williams κέρδισε τους Thepcaiya, Selby,Selt και Trump.

Ο τελικός ήταν καταπληκτικός, μια και ενώ βρήκε στην αρχή τον Williams να προηγείται με 3-0 με μια φοβερή αντεπίθεση ο Perry κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να κερδίσει τελικά με 4-3.

Comments