OVER MIJ

Wat leuk dat je iets over mij wilt lezen!

Over mij
Ik ben Greetje Limbeek en ik woon samen met mijn man Wim in een leuk huis in een rustige buurt in Groningen. Wim is mijn tweede man. We hebben zeven volwassen kinderen met daarnaast hun (eventuele) partners. Ook zijn er al drie kleinkinderen en de vierde is op komst, fantastisch! Wat een rijkdom!

Made for you - with love
Voor mij is het zelf maken van sieraden een passionele activiteit. Daarbij geeft het veel voldoening als iemand graag een van mijn sieraden wil dragen. Dat is zo ontzettend leuk! Ik ervaar het als heel speciaal dat ik anderen blij mag maken met een sieraad dat ik met zorg en liefde heb gemaakt.

Mijn sieraden uitgestald op een beurs of markt
De eerste keer dat ik op een markt een kraam had gehuurd om mijn sieraden aan te bieden, vond ik het direct al een geslaagde belevenis. Bezoekers van mijn kraampje waren echt enthousiast en zelf vond ik het erg leuk om te doen. Alleen al het smaakvol neerleggen van de sieraden op de kraam ervaar ik al als lekker creatief bezig zijn. En dan al die leuke mensen die ik mag ontmoeten, geweldig! 

Eigen werkruimte
In ons huis heb ik een eigen werkruimte. Het voelt heerlijk om thuis een plek voor mezelf te hebben. Daar kan ik lekker creatief bezig zijn met van alles en nog wat: o.a. sieraden maken, schilderen, knutselen, kleding naaien, en nog veel meer, o.a. positieve en inspirerende ideeën halen uit Tarotkaarten. Me bezighouden met Tarot is een van mijn andere favoriete tijdsbestedingen, zie ook mijn Tarot website: www.hartvoortarot.nl