HOME: Welkom op 'SMUK VOOR JOU'

Van harte welkom 
op mijn website 'SMUK VOOR JOU'! Leuk dat je een bezoekje brengt! 

Unieke sieraden
Ben jij ook zo dol op bijzondere, kunstzinnige sieraden? Ik ook! Jammer genoeg merkte ik steeds opnieuw dat er weinig echt aparte sieraden te koop zijn. En als ik dan eindelijk iets origineels had gevonden, was het vreselijk duur. Is dat ook jouw ervaringDan zijn de 'Smuk voor jou'-sieraden (door mij met liefde en zorg gemaakt) vast iets voor jou! Ze zijn handgemaakt en exclusiefmaar wèl betaalbaar.

                     
              
   

Eigen ontwerp
Misschien maak jij zelf ook wel eens sieraden? Ja? Leuk! Maar niet iedereen lukt dat of heeft daar tijd voor. Ikzelf ben in de gelukkige omstandigheid dat ik tijd en ruimte heb om mijn creatieve impulsen uit te leven. Heerlijk! Vol passie ontwerp en vervaardig ik - in mijn kleine atelier in Groningen - ringen, hangerkettingen, armbanden, oorbellen en meer. 


Handbeschilderde glasstenen
Bij bijna al het 'smuk' dat ik maak, verwerk ik glasstenen. De onderkant van zo'n 'steen' van glas (de platte kant) wordt door mij beschilderd met kleuren die mij op dat moment aanspreken. Al schilderend ontstaat er aan de bovenkant van de glassteen (de bolle kant) een prachtig effect! 
Elke beschilderde glassteen is uniek. Ik werk de sieraden heel zorgvuldig af. Daarvoor gebruik ik natuurlijke, eerlijke materialen zoveel als mogelijk is.