ARXIU FOTOGRÀFIC

Notes:

Posant el ratolí a sobre veureu el peu de la foto.

Quan, a la part de «Memòria Històrica», trobeu fotos datades «(19??)», és perquè desconeixem la data exacta. Podeu donar-nos un copet de mà si vosaltres la coneixeu enviant-nos un correu amb el nom de la foto i la data correcta. El nom ho trobareu obrint la imatge.

L'ordre de les fotos és totalment al·leatori. A mida que les tenim, les anirem penjant.


- - - MEMÒRIA HISTÒRICA - - -

Aquesta és una mostra de les fotografies del passat històric de la nostra parròquia.
Estem molts agraïts a tota la gent que ens han deixat fotos per penjar-les.
Si veieu que les vostres fotografies encara no estan aquí, no us preocupeu, estem treballant per poder-les tenir el més aviat posssible.

Altar Major (anys 20). Altar Major abans de 1936. Altar Major despres de 1939. Altar Major el dia de l'estrena de la nova imatge de Sant Cristòfol (10 de juliol de 1940). Processó de Sant Valentí, amb les relíquies (1944).
Processions del Carrer. Ermita de Vic. Anys 50. Processions del Carrer. Carrer Verger. Anys 50. 10 d'abril de 1966. Pasqua de Resurreció. Casament del Ventura Graells i l'Enriqueta Prunés. Ordenació Pare Costa (1967). Ordenació Pare Costa (1967).
Altar Major (19??). Altar pel Corpus, a la Plaça Vella (1947). Benedició de Rams, amb Mossèn Angel Santjust (19??). Campanar (19??). Processó al carrer de la Sort (19??).
Processó al carrer Sant Benet (19??). «Escuela Dominical» (19??). Festa dels Avis. Carrer Ample (1968-69). Festa dels Avis. Carrer Ample (1968-69). Festa dels Avis. Carrer Torras i Bages (19??). Fotografia feta pel Claudi.
Nostra Senyora de Juncadella a Navarcles (1949). Foto feta pel V. Hosta. Grup de Doctrina (aprox. 1934). Inauguració del Pont de Sant Benet. Postal (1922). Processó al carrer de França amb Mn Lluis Clavell, vicari de Navarcles abans de la guerra (anys 30). Façana de l'església. Postal (1910).
Interior de l'església. Postal (1910). Sortida de Missa. Postal (1910). Processó de Divendres Sant (Anys 50). Processó al carrer de França (Anys 50). Processó del Corpus, a la Plaça Vella (Anys 50).
Processó de Divendres Sant, al carrer Ample (19??). Processó de Festa Major amb les relíquies de Sant Valentí (Anys 50). Processó de Festa Major amb la imatge de Sant Valentí (1944). Processó amb les relíquies de Sant Valentí (19??). Processó de Sant Isidre (1942).
Processó del Corpus, amb l'escolania que dirigia Mn Julia Aloy, Cor Parroquial (1942). Urna amb la relíquia de Sant Valentí al passadís de l'església (19??). Visita del Bisbe de Vic. El mes alt es el Sr Valls, director de la Fàbrica del Pont (19??). Simó Carné tocant la campana (19??). Campana a dalt del campanari (19??).
Alumnes de les Germanes Dominiques. Excursió a St. Miquel del Fai (1936). Dia de recés a les Gnes. Dominiques, dirigit per mossèn Julià Aloy (1943). Dia de recés predicat per mossèn Ramon Salarich. Presideix mossèn Àngel Sanjust (19??). Dia de recés. Dirigeix mossèn Lluís Bigas, presideix mossèn Àngel Sanjust (19??). Imposició ensenya Acció Catòlica. Presideix Maria Rosanas (19??).


- - - IMATGINERIA - - -

Aquí teniu una mostra de les imatges que es poden trobar a la nostra església.
Encara no hi són totes, però estem treballant per aconseguir-les.
Talla del Sant Crist que presideix l'Altar. Imatge de la Verge Assumpta que presideix l'Altar Major. Imatge de Sant Valentí, al costat dret de l'Altar Major. Imatge de Sant Josep i el Nen Jesús, al costat esquerra de l'Altar Major. Imatge de Sant Antoni, al passadis dret. Imatge de la Verge del Roser, a l'altar del mateix nom al passadis dret. Imatge de Sant Antoni Maria Claret, al passadis esquerra. Imatge de la Verge, a la Capella del Santíssim.


- - - LA NOSTRA ESGLÉSIA - - -

A continuació teniu fotos dels diferents llocs de l'església.
Encara no hi són totes, però estem treballant per aconseguir-les.
Interior de l'església. Altar Major a la Pasqua del 2009. Interior de l'església a la Pasqua del 2003, abans de la última remodelació. Fanal a l'entrada de l'església. Sagrari a l'altar major.
Pintures murals a la Capella del Santíssim. Altar de la Capella del Santíssim. Maqueta de l'església, obra de Ramon Sellarés, que es troba al costat de la porta del matgazem. La pila baptismal, quan estava al racó on ara és l'ascensor. La pila baptismal al lloc on es troba actualment.


- - - LOCALS PARROQUIALS - - -

Els locals parroquials són una part molt important que també podeu veure en fotografies.
Encara no hi són totes, però estem treballant per aconseguir-les.
Entrada als locals parroquials Vista de la sala de reunions del pis de baix, a la dreta de l'entrada. La sala de baix des d'un altre angle. La biblioteca, al costat de la sala. Maqueta de "Notre Dame" de París, a la biblioteca