Smirres Rävlya

Här presenterar jag min lya i Finja!
En stor fin lya på 120 kvm som jag trivs mycket bra i, hyfsat snabbt Internet och stora ytor!
Det syns att det är en Furrie som bor här!

DATORRUMMET!

Min nya kraftfulla Gamingdator med tillbehör.

Hangarhyllan som jag byggt själv och målat som jag har mina modellplan i!

Arbetsbord där jag sitter och ritar, rollspelar och bygger. Har min "Rymdgardin" i fönstret och hyllan furrypärmar och djurrättspärmar samt en del spel. Andra spel står på skåpet mellan datorbordet och arbetsbordet.

HALLEN!
Ovanför dörren en Räv-siluett i järn som jag köpt genom Rovdjursföreningen.


KÖKET!

- Att ha bilder på Sergaler i köket är helt normalt, det är inget riktigt kök om det inte finns Sergaler i köket.
Lol, ja min Furryhumor. =^__^=
MATPLATSEN!

 


MITT VITRINSKÅP!
Mitt "Rävaltare" bredvid!


I vitrinskåpet har jag minnessaker med mera!
På övre hyllan har jag alla små rävar som jag fått i present av vänner samt några som jag gjort själv i keramik eller gips.På undre hyllan har jag min märkessköld och priser som jag vunnit i skytte, Mjukis-Ragnar (SveaFurs maskot) och Safet-lyktan, mina Japanska Lyckokatter som jag köpte i japan 2012 och byggsatsen till ett litet Inaritempel i papper som en vän köpt till mig i Japan när han var där vid ett ytterligare tillfälle. Alla NFC-badgesen och min panflöjt, diamant, ringen med en blå sten, Titanic, storkotten och min mugg med katten på som jag haft sen jag var liten. 39 Gripen emblemet med mera.VARDAGSRUMMET!

Öppen spis som det inte går att elda i, finns ingen skorsten. Har däremot en elektrisk fejkbrasa med rött ljus och folie som ger en fin effekt på kvällen. Rävtavlan som jag fick när jag fyllde 30 och större prydnadsrävar på spisen.


Fin takfläkt!


Min nya 50 tums Smart LED-TV, samt Playstation och Gamecube + Boxxer med många kanaler och Blueray-spelare.Soffan som är gjord av min gamla säng, vargfilten och dynor så blev det bra. Passar bra med naturtapeten och vargbonaden också.


Akvariet på 180 liter.


Stereoanläggningen med alla min hårdrock och ljuseffekter som en hemmagjord Yukebox, samt en del mjukisrävar runt om + atomuret. Styret till motionscykeln syns i bild. :)


DVD-hylla med skjutdörrar och diverse furryart på skjutdörrarna, ovanför mina favoritfilmer. Samurajsvärd och Japanskt lyckotecken vid sidan om. På bordet står Internetroutern med möjlighet för 4 datorer + att det finns WiFi i lyan och till Smart-TV,n.


Lilla hallen, till vänster är assistentens rum och till höger mitt sovrum. Drak-plansch och prydnadsdrakar samt bonader med tiger och leopard. Rakt fram Billyhylla med diverse grejer och SMB-böcker, boniers Lexicon, djurböcker och pärmar med diverse djurrättsmaterial och furrymaterial med mera, ovanpå min gamla ångmaskin och den gamla DVD-recordern som brännaren inte funkar på längre, men det finns en del naturprogram på hårddisken.


MITT SOVRUM!

Min nya säng som är 120 bred, en del gosedjur. 3 Rävar och 2 Vargar. Vargplanch ovanför och diverse Furryart.


Fåtölj och vargbonad, samt mer Furryart.


Gamla TV,n med en vanlig DVD-spelare, vapenställ och fläkt.


Gevär och furryart med militärfurries ovanför.


Furryart på garderoberna och Micke & Molle planch och furryart även i lilla fastan som även ansluter till min WC och dusch. RGB-lampa i taklampan som jag med fjärrkontroll kan få att lysa i olika färger och styrka.


© Smirre Kirax

Comments