Liity Juhlapuuhun

Kuka tahansa voi hakea Juhlapuun jäsenyyttä riippumatta siitä kuuluuko Suomen Tolkien-seura Kontuun. Hyväksymme myös muiden smialien jäseniä riveihimme.
Smialin jäsenistö hyväksyy uudet jäsenet. Vastausta hakemukseen voit odottaa muutaman päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä. Jos meistä ei viikkoon kuulu mitään niin kannattaa ruveta kyselemään perään. Kyseessä on luultavasti inhimillinen unohdus.

Me haluamme olla aktiivinen smial joten aktiivijäsenyyden säilyttääksesi sinun tulee vuoden aikana täyttää joku näistä ehdoista:
  • Olet osallistunut Juhlapuun järjestämään toimintaan (Esim. teemakeskustelut)
  • Olet osallistunut seuran miittitoimintaan.
  • Olet ollut jonkun suomalaisen Tolkien- tai fantasia-aiheisen yhdistyksen toiminnassa aktiivisesti mukana.
  • Olet järjestänyt keskustelualue Vihreässä Lohikäärmeessä foorumiroolipeliä tai jotain muuta peliä tai projektia tai toiminut aktiivisesti foorumin hyväksi (esim. valvoja tai ylläpitäjä).
  • Olet osallistunut Kontuwikin toimintaan luomalla tai muokkaamalla artikkeleita.
  • Olet jollakin tapaa osallistunut Suomen Tolkien-seura Konnun tai smial Juhlapuun julkaisujen tekoon (kuvitus, juttu, kokoaminen, postitus tms.)

Miittitoimintaan osallistuminen (miitit joihin on virallinen ilmoittautuminen) tulevat automaattisesti tietoomme, mutta muunlaisesta toiminnasta kannattaa raportoida Vihreässä Lohikäärmeessä tai sähköpostilistalla.

Jos ehdot eivät täyty sinut voidaan merkitä seuraavaksi vuodeksi passiivijäseneksi. Jos aktivoidut tämän vuoden aikana uudestaan niin olet seuraavana vuonna taas aktiivijäsen.
Passiiviseksi merkatut jäsenet voivat yhtälailla osallistua toimintaa, mutta he eivät kartuta smialkisan pistesaalista.Juhlapuun jäsenhakemus


Comments