ПОЧЕТНА

ПОСЛЕДНИ СООПШТЕНИЈА

 • Резултати КАЛКУЛУС 2 (11.09.2017)
  Резултатите од испитот по КАЛКУЛУС 2, одржан на 11.09.2017 во Битола, може да се превземат од следниот линк.
  Posted Sep 18, 2017, 2:04 AM by Соња Манчевска
 • Резултати МАТЕМАТИКА 2 (11.09.2017)
  Резултатите од испитот по МАТЕМАТИКА 2 одржан на 11.09.2017 може да се превземат од следниот линк
  Posted Sep 13, 2017, 1:10 PM by Соња Манчевска
 • Резултати КОНЕЧНА МАТЕМАТИКА (11.09.2017)
  Резултатите од испитот по КОНЕЧНА МАТЕМАТИКА одржан на 11.09.2017 може да се превземат од следниот линк
  Posted Sep 13, 2017, 1:09 PM by Соња Манчевска
 • Резултати КАЛКУЛУС 1 (септемвриска сесија 2017)
  Резултатите од испитот по КАЛКУЛУС 1, одржан на 04.09.2017 во Битола, може да се превземат од следниот линк.
  Posted Sep 9, 2017, 8:10 AM by Соња Манчевска
 • Резултати КОНЕЧНА МАТЕМАТИКА (24.08.2017)
  Резултатите од испитот по КОНЕЧНА МАТЕМАТИКА одржан на 24.08.2017 може да се превземат од следниот линк. Се молат студентите да се придржуваат кон наведените термини за увид и впишување на оценки (евентиални промени на термините за консултации ќе бидат објавени во делот СООПШТЕНИЈА).
  Posted Sep 4, 2017, 12:49 PM by Соња Манчевска
Showing posts 1 - 5 of 154. View more »