Recepten-index De Slowcookers

Welkom bij de Slowcookers!

Een Nederlandse site met uitsluitend Nederlands -talige recepten, tips en links van en door onze leden! Dus geen verkoop/koophoek voor slowcookers, boeken, etc.!

Je zit nu in onze externe site met recepten die hoort bij de facebook-groep.

Hierin kun je ook links naar leuke site's en blog's vinden maar ook tips voor aanschaf van een slowcooker.

Heb je zelf een recept en wil je die ook in ons receptenbestand laten plaatsen, tag Karin Balster of Monica van Genderen zodat wij de recepten sneller door middel van de zoekfunctie kunnen terug vinden. Heb je een recept in een andere taal dan Nederlands, zet er dan een vertaling bij, zonder vertaling wordt je recept verwijdert zonder bericht!

Daan Van der Linden is onze man voor vragen over onze slowcookers, hij werkt bij IT&M de importeur van Crockpot. Dit zal hij ca. 2-3 per week doen.

Wees vriendelijk voor elkaar, iets schrijven komt vaak anders over dan iets zeggen hou daar een beetje rekening mee.
Omdat dit nog wel eens niet helemaal goed gaat hebben we een paar huisregels opgesteld:
✔ de berichten worden pas na goedkeuring door het beheer geplaatst, wordt je bericht niet goedgekeurd, dan kan het zijn dat het niet voldoet aan onze regels.
✔ onder het welkomstbericht kun je je bedankje en/of je eigen voorstellen, doe je dit in een gewoon berichtje dan wordt het door ons helaas niet goedgekeurd (dit is omdat wij soms zoveel mensen toelaten en als iedereen zelf een bedankje plaatst het een beetje druk wordt in de berichten)
✔plaats geen foto's uit boeken i.v.m. copyright en recepten van een andere site niet kopieren en plakken maar graag de link plaatsen.
✔ blijf ten alle tijden vriendelijk en respectvol naar elkaar.
Je kunt je mening verkondigen maar doe dit altijd zoveel mogelijk zonder kwetsen.
✔ Vragen naar recepten mag altijd maar vraag het vriendelijk!!!!
✔Bij vervelende discussies wordt er gewaarschuwd door beheer. Beheer heeft ten alle tijden het recht je deelname aan de groep te beëindigen. Er wordt altijd 3x gewaarschuwd.
✔Bij de 3e waarschuwing wordt je zonder bericht verwijderd uit de groep.
✔Graag geen discussie over het feit wel of geen pakjes/zakjes gebruiken, het is gezonder zonder maar makkelijker met!
✔Als er reclame gemaakt wordt voor eigen pagina's of zaken die niet relevant zijn voor deze groep, worden deze berichten zonder verder bericht verwijdert.

Heb je een multicooker dan ben je ook welkom tenslotte zit hier ook een slowcook functie op. Er is wel een verschil, "onze" SC heeft lagere temperaturen dan bij een MC dus daar moet je wel rekening mee houden. Vragen en/of opmerkingen over de Multicooker/Airfryer kan je hier wel stellen maar wij hebben hier geen antwoord op. Deze kan je beter op de volgende site's stellen:
https://www.facebook.com/groups/1081628305203254/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/groups/marietje/?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/groups/926525170750729/?ref=br_rs

Ben je zelf niet zo iemand die berichtjes post maar meer een meelezer, geen probleem! Dan ben je hier ook welkom!

Hoor je volgens jou niet in deze groep thuis, wees zo vriendelijk om uit deze groep te gaan.
Veel plezier met het uitproberen!


©SlowcookersNL 


NB: zonder toestemming mag niets van deze pagina worden gedeeld. Foto's, recepten etc zijn en blijven eigendom van degene die ze in onze FB-groep heeft geplaatst.