Familien Pedersen begynte 12.08.2000, da Mirjam og Bjørn Georg ga hverandre sitt ja i Hamnsund Kyrkje. Etter det har vi vokst med fire til; Emma i 2002 , Terese i 2003, Joakim i 2008 og Kornelia i 2011.

Vi ønsker, ved Guds hjelp, å være en familie som forblir sterk i en tid da så mange går i stykker.

 
Pappa Bjørn Georg

Født i 1970 og eldstemann huset, men ung nok til å ha rukket å være backpack'er. Jobber som lærer; nå på Hannestad, snart i Brattvåg

Mamma Mirjam

Et ekte vestlandsprodukt av den gode '75-årgangen. Hemmeligheten ligger i blandingsforholdet: 50% svensk, 25 % hollandsk, og 100% SUNNMØRING. Jobber også som lærer, med erfaring fra kulturskolen i veska si.

Barna våre som små

Emma er impulsiv, tøff og sprell levende. Ingen porselensdokke, men allikevel med STOR sans for prinsesser og tilhørende stæsj. Svært raus på både ris og ros, og lillesøsters store forbilde

Terese; lillesøster, men langt fra uten selvtillit og pågangsmot. Stor LEGO-konstruktør og medlem av AS (Anonyme Smokkere). Har kosedyr med velklingende navn som Jått, Gassevasse og Ostis.


Joakim er hanen i kurven, men slett ingen kylling. Marvel-hero og ving med stort spillerom på det lokale knøttelagetKornelia er selvutnevnt rosa prinsesse, men skyr ikke sølepytter og andre herlige fristelser for det. Elsker ballett-timene på kulturskolen og Dr mcStuffins!