Route

Dit jaar is er weer een prachtige route uitgezet met even zo mooie activiteiten. Elk team begint op een aangewezen startlocatie en legt zijn eigen route langs de spelen af. De route gaat dit jaar langs 'Het Lint van Slochteren'. Van Meerstad, naar Harkstede, Slochteren, Hellum, Siddeburen, Steendam en Overschild. Tussen Meerstad en Overschild is er, vanwege de lange afstand, transport geregeld door Broekema BV uit Slochteren.

1 Meerstad

Het maïsdoolhof van Meerstad is de locatie waar teams moeten zorgen dat ze niet voor eeuwig verdwalen! Wie vindt het eerst zijn weg naar de uitgang?

2 Harkstede

Breakout is bereid gevonden mee te werken aan het Woldspektoakel: op hun locatie Grunopark is een spectaculaire opdracht voor de teams!

3 Harkstede - Slochteren

Tussen Harkstede en Slochteren is een puzzeltocht uitgezet.

4 Slochteren

In Slochteren neemt het zwembad 'De Tobbe' de nieuwe 'Tobbedans-Schans' voor het eerst in gebruik. Wat een eer! Welk team gaat van de de schans en is het eerst bij de bel?

5 Hellum

Op het terrein van Henk de Haan BV is net als vorig jaar weer een fantastische stormbaan ingericht. Vorig jaar was dit de grootste uitdaging. Maak dus je borst maar nat!

6 Siddeburen

In Siddeburen waan je je even in Azië: ooit al eens geworsteld? Gekleed in sumoworstelpakken gaan deelnemers tegen elkaar ten strijde. Wie scoort de meeste punten?

7 Steendam

Net als vorig jaar staat de Golfbaan klaar voor een potje 'putten' op zijn Woldspektoakels.

8 Overschild

Een Oud-Hollandsch activiteitencircuit valt de deelnemers ten deel. Waan je weer op het schoolplein...
Ċ
Slochter Wold Spektoakel,
21 aug. 2014 05:32
Ċ
Slochter Wold Spektoakel,
21 aug. 2014 05:15
Comments