Bodysupport


Wil je graag fitter worden en afvallen maar komt het er niet van omdat je de bekende stok achter de deur mist? Dan hebben wij de oplossing. Wij willen jouw stok, jouw motivator en coach zijn.
Je gaat samen met onze voedingscoach aan de slag met het voedingsprogramma van Bodysupport. We helpen je een goed en gevarieerd eet patroon aan te wennen. Geen dieet wat slechts een tijdelijk resultaat oplevert maar een verandering van leefstijl waar je levenslang profijt van hebt.Body support is een doorlopend concept.
Je kunt op ieder gewenst moment instappen.

Wat kan je verwachten?
Je gaat 2 tot 3 maal per week sporten (sporten is niet inbegrepen in de prijs) in de op je eigen niveau. Door middel van een intake wordt gekeken waar je voorkeur naar uit gaat en of er eventuele beperkingen zijn.
Verder wordt aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon je energiebehoefte bepaald. Via je energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig hebt.
Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Geleidelijk kan je wennen aan de hoeveelheid eten en dit in eigen tempo opbouwen. Daarbij nemen we 1x per week een weeg- en meetmoment.

Kosten
De cursus duurt 14 weken. Daarna weet je wat en hoe je moet eten en heb je onze hulp niet meer nodig.
We gaan het eerst 4 weken proberen. Je krijgt een intake en vervolgens nog 4 weeg- en evaluatiemomenten. Tijdens deze momenten ontvang je je volgende weekmenu. Na 4 weken beslissen we samen of we de cursus gaan voortzetten en afronden. Van beide kanten kan de beslissing worden genomen om de cursus niet voort te zetten. Wij werken alleen met mensen die zich hier echt voor willen inzetten. De kosten van deze eerste 4 weken zijn € 50,-. Het vervolg duurt 10 weken en kost € 125,-.
Heb je een abonnement bij Slender You dan krijg je op de vervolgcursus (10 weken) 25 euro korting.

INSCHRIJVEN VOOR BODY SUPPORT?
Kom langs voor een afspraak of mail naar
sliedrechtslenderyou@gmail.com