Släktträd

Dags att göra ett släktträd som täcker de närmaste generationerna?
Vill du ha enkelt sätt att göra ett träd över din släkt? 
Hos Till Mina barnbarn så hittar du ett enkelt sätt att göra ett släktträd helt gratis och utan kostnad.
Här gör du ett gratis släktträd.

Släktträd utskriven och inramad är en uppskattat present till de nära och kära i släkten. För barnbarnen kan det vara bra att veta hur släkten hänger ihop genom de olika generationerna som de träffar. Sedan är det också väldigt praktiskt att ha datumen nedskrivna när de olika personerna föddes etc. Present till den som redan har allt

Släktträd växer rätt snabbt på bredden för varje generation man lägger till. Med tre generations släktled kommer man långt och vill man gå längre är det nog oundvikligt att man får börja släktforska.

Hos webtjänsten Till Mina Barnbarn så finns det mycket mer än gratis släktträd att göra man kan skriva en bok om sitt liv genom att svara på frågor och fylla i mallar på webben och sedan kan man beställa en inbunden bok av slutresultatet.

Vill du också göra en namntavla vilket passar fint till nyfödda och bebisar under ett år kan man göra en gratis namntavla hos Bebisboken. Gör gratis namntavla här. Gratis navneplakat til barnet ditt

Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>
Tipspromenad med vårkänsla
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Beställ tipspromenaden här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Beställ skattjakten här>>

 

Sommarquiz 2014
NYHET!
Sommar 2014! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Qiuzet är uppbyggt kring de älskade sommarlåtarna, och frågorna är roliga, fyndiga, aktuella och riktigt, riktigt somriga. Spotify spellista ingår. Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport.
Läs mer och beställ sommarquizet här>>
Vinprovning: Prova rosé!
NYHET!
Prova rosévin - med vännerna - hemma! Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt som behövs - värdguide, vinrekommendationer, fina provningsblad, glasmanschetter och vinprovningsguide.Prova 3 roséviner från 3 kontinenter.
Läs mer och beställ vinprovningen här>>
Quiz: Fotbollsfeber!
NYHET!
En riktigt rolig och fyndig frågesport om fotbolls-VM 2014. Frågorna är inte bara för fotbollstokiga utan även andra kunskaper behövs. 26 frågor varav 9 musikfrågor, handlar om allt du kan förknippa med VM. Ladda upp inför en spännande match med en egen tävling!
Läs mer och beställ quizet här>>
Mordmysterium: Mord vid Midsommar
NYHET!
Tycker du om engelska "mysdeckare"? Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
Läs mer och beställ mordmysteriet>>
Poängjakt till grillfesten
NYHET!
Krydda grillfesten med en superrolig poängjakt med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
Läs mer och beställ poängjakten>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt för att roa de yngre gästerna på en fest.
Beställ skattjakten här>>
Musikquiz: Sommarhits
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
Beställ musikquizet här>
Tipspromenad tema Sommar, sommar, sommar
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplit och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
Beställ och ladda ner tipspromenaden>>
Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>  
Skriv ut Midsommarens ringlekar och sånger>>
10 roliga på-vägen-lekar>>
Allt om Midsommar + sångblad till Midsommarfirandet>>
Så leker man de klassiska utomhuslekarna>>
Båtspråk för barn och vuxna>>


Visst kan det vara klurigt att hitta en bra present till mormor, farmor, morfar & farfar.

 

Här hittar du dock en helt perfekt present till den som strax över 60 år.

 

Många lite äldre har mycket att berätta och man vill gärna att de yngre generationerna förstår hur det gick till förr. Vad passar bättre än att skriva en bok om sitt liv så att levnadshistorian bevaras och skickas vidare till kommande generationen.

 

Till Mina barnbarn är en enkel tjänst på nätet där man kan fylla i sidmallar, svara på frågor om ens olika delar av livet. Man får en bra struktur och väldigt mycket inspiration och även tillgång till bildarkiv.

 

Man ska inte underskatta jobbet att skriva en bok om sitt liv men även om man inte får ihop 100 sidor utan kanske 30 sidor så är det ändå ovärdeligt för framtida generationer att få insyn i vad som verkligen hände människorna under 1900 talet.

Här hittar du en perfekt present till mormor, morfar, farmor och farfar.

För att ge några tips och idéer till nyblivna pensionärer så har vi listat 44 aktiviteter som man kan överväga att prova som nybliven pensionär. Här hittar du de 44 tipsen till pensionären