Beddenspeciaalzaak Slaaptijd Eindhoven

Welkom bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd

In Nederland staan slaap en rugproblemen hoog, en met stip genoteerd in de hitparade van meest voorkomende psychische en lichamelijke klachten. Ruim 35% van de bevolking wordt geconfronteerd met rugklachten. Gelukkig heeft de natuur voor een efficiënte,dagelijkse gezondheidskuur gezorgd: een verkwikkende slaap.
      
Méér dan een goed bed

Een gezonde slaap biedt het lichaam alle kansen om zich ’s nachts te herstellen en voldoende energie op te slaan voor een nieuwe dag. Het lichaam moet hier natuurlijk wel de kans voor krijgen. Wij, van beddenspeciaalzaak Slaaptijd, zorgen voor een goede nachtrust, door een eerlijk en gedegen slaapadvies op maat. Wij adviseren u met de keuze voor een nieuw slaapsysteem, waarbij we o.a. gebruik maken van een computermeetsysteem. In onze beddenwinkel in Eindhoven vindt u bekende slaapsystemen zoals boxsprings van Schramm, bedbodems van lattoflex, geltex matrassen, traagschuim-matrassen, neksteunkussens en schotelbodems van Tempur en Deron, lattenbodems op maat van Ergosleep, en boxspings en matrassen van Kreamat (slapen a la carte). Daarnaast hebben we een collectie waterbedden van uitmuntende kwaliteit van de merken 2sleep en Profine. Al uw individuele wensen en persoonlijke smaak kunnen we vertalen in een volledig ingerichte slaapkamer met de juiste accessoires en textiele aankleding. Een goede nachtrust en fris opstaan heeft alles te maken met de juiste keuze en advies van uw slaapsysteem.

Wij zijn verhuisd naar de Aalsterweg


Beddenspeciaalzaak Slaaptijd is verhuisd naar de Aalsterweg 118M in Eindhoven. De winkel bevindt zich, als u vanaf de rondweg komt, na 100 meter aan de linkerkant van de Aalsterweg recht tegenover Loomans keukens. Betaald parkeren kunt u vlak voor de winkel op de Aalsterweg. Gratis parkeren kan gemakkelijk om de hoek, op de parallelweg van de Boutenslaan of in de Le Sage ten Broeklaan.

Openingstijden van onze showroom. Ook op 2e paasdag geopend.

U bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment boxsprings, geltex, tempur en waterbedden te komen bezichtigen.De showroom in Eindhoven is, naast de reguliere openingstijden doordeweeks en op zaterdag, ook op 2e paasdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Kijk hier voor de openingstijden en de routebeschrijving naar de winkel........

Gratis Tempur bedombouw bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd of 15% korting op het hele tempur assortiment.

Bij aankoop van twee tempur matrassen met twee elektrisch verstelbare tempur bedbodems, krijgt u de bedombouw met het hoofdbord uit de Prestige of Duet Bedcollectie cadeau! De bedden zijn leverbaar in verschillende kleuren strof of kunsleer. Of maak gebruik van de lentekorting en ontvang 15% korting op de gehele tempurcollectie. Kom langs in de showroom in Eindhoven. Wij hebben alles van tempur in de winkel zodat u dit goed en rustig kunt bekijken en proberen. Kijk hier voor meer informatie.........

Nieuw. Zensleep waterbed

Het meest revolutionaire waterbedden stabilisatiesysteem. Sterker, duurzamer, fijner met het omdraaien, meer steun, makkelijker in en uit het bed stappen. Kom deze geweldige waterbedden zelf beoordelen en proberen in de winkel in Eindhoven. Wij hebben verschillende soorten softside waterbedden opgesteld staan in de showroom van de merken profine en 2sleep. Duo en mono waterbedden, met Zen stabilisatie of fiber.

kijk hier voor meer informatie..........