Beddenspeciaalzaak Slaaptijd Eindhoven

Welkom bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd

I
n Nederland staan slaap en rugproblemen hoog, en met stip genoteerd in de hitparade van meest voorkomende
https://www.klantenvertellen.nl/referenties/beddenspeciaalzaak_slaaptijd
psychische en lichamelijke klachten. Ruim 35% van de bevolking wordt geconfronteerd met rugklachten. Gelukkig heeft de natuur voor een efficiënte,dagelijkse gezondheidskuur gezorgd: een verkwikkende slaap.

Méér dan een goed bed

Een gezonde slaap biedt het lichaam alle kansen om zich ’s nachts te herstellen en voldoende energie op te slaan voor een nieuwe dag. Het lichaam moet hier natuurlijk wel de kans voor krijgen. Wij, van beddenspeciaalzaak Slaaptijd, zorgen voor een goede nachtrust, door een eerlijk en gedegen slaapadvies op maat. Wij adviseren u met de keuze voor een nieuw slaapsysteem, waarbij we o.a. gebruik maken van een computermeetsysteem. In onze beddenwinkel in Eindhoven vindt u bekende slaapsystemen zoals Tempur, Perzona, Yuno, Clima Comfort, Lattoflex en Geltex. En verder natuurlijk een hele ruime keuze in boxsprings van Wonderland, Style Decor, Kreamat, Bedding Concepts en Slapen a la carte. Daarnaast hebben we een collectie waterbedden van uitmuntende kwaliteit van de merken 2sleep en Profine. Al uw individuele wensen en persoonlijke smaak kunnen we vertalen in een volledig ingerichte slaapkamer met de juiste accessoires en textiele aankleding. Een goede nachtrust en fris opstaan heeft alles te maken met de juiste keuze en advies van uw slaapsysteem.

Openingstijden beddenspeciaalzaak Slaaptijd
slaaptijd beddenspeciaalzaak eindhoven

U bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment boxsprings, geltex, tempur en waterbedden te komen bezichtigen. De showroom in Eindhoven is, naast de reguliere openingstijden doordeweeks en op zaterdag, regelmatig ook op zondag geopend. Kijk hier voor de overige openingstijden......
Gratis tempur bedombouw en 90 dagen omruilgarantie.

Gegarandeerd lekker slapen, dat willen we toch allemaal? Om eventuele twijfel bij u weg te nemen, bieden wij daarom 90 dagen omruilgarantie.  We zijn er namelijk van overtuigd dat er voor iedereen een geschikt TEMPUR matras te vinden is. Uiteraard kan het altijd gebeuren dat iemand toch niet tevreden is met zijn of haar keuze voor een Tempur Cloud, Original, Hybride of Sensation matras. Verder krijgt u bij aankoop van 2 Tempur matrassen met elektrisch verstelbare Tempur bedbodems, de bedombouw met het hoofdbord uit de Prestige of Flex bedcollectie cadeau! Deze bedden zijn leverbaar in verschillende kleuren stof of kunstleer. Kom langs in de showroom in Eindhoven. Wij hebben alles van Tempur in de winkel opgesteld staan, zodat u dit goed en rustig kunt bekijken en proberen.

Slaaptijd bedden winkel eindhoven

Beddenspeciaalzaak Slaaptijd is verhuisd naar de Aalsterweg 118M in Eindhoven. De winkel bevindt zich, als u vanaf de rondweg komt, na 100 meter aan de linkerkant van de Aalsterweg, recht tegenover Loomans keukens. Betaald parkeren kunt u vlak voor de winkel op de Aalsterweg. Gratis parkeren kan gemakkelijk om de hoek, op de parallelweg van de Boutenslaan of in de Le Sage ten Broeklaan.  Kijk op klantenvertellen voor een onafhankelijke klantbeoordeling over beddenspeciaalzaak Slaaptijd.


Het meest revolutionaire waterbedden stabilisatiesysteem. Sterker, duurzamer, fijner met het omdraaien, meer steun, makkelijker in en uit het bed stappen. Kom deze geweldige waterbedden zelf beoordelen en proberen in de winkel in Eindhoven. Wij hebben verschillende soorten softside waterbedden opgesteld staan in de showroom van de merken profine en 2sleep. Duo en mono waterbedden, met Zen stabilisatie of fiber. Kijk hier voor meer informatie......