Saint George Skyros Houses

       skyrosin@gmail.com

 

 Welcome page

Welkom,
Saint George Skyros is een appartementen- en kamerverhuurbedrijf op het eiland Skyros te Griekenland. Ons doel is een hoge kwaliteit van accomodatie te leveren tegen lage kosten voor uw verblijf op Skyros.

In het geval u een huis wenst te kopen op Skyros bieden wij u graag onze makelaarsdiensten aan. Dankzij onze uitgebreide locale kennis kunnen wij u in het hele aankoopproces inclusief de bureaucratische afwikkeling.

U vind ons in het midden van de centrale winkelstraat van het dorp Skyros op Skyros.

De stad van St. George ligt in het noordoosten van het eiland en beslaat de noord- en westzijde van een hoge rots (605 feet boven zeeniveau), die aan de oostzijde steil boven het strand rijst. De vlakte ten noordwesten [van de stad] is overgroeid met mais, druiven, en vijgen en wordt verfrist door een eeuwenoude stroom, die vele tuinen irrigeert in de vlakte en erboven, waar eiken, plantanen, walnootbomen en fruitbomen […] deze streek een heel ander aanzicht geven dan de droge en naakte Cycladen. Ik moet toevoegen dat, in vergelijking met de Cycladen, dit eiland wat betreft landschap en mogelijkheden, een Paradijs is.

Graves Thomas, 1849, The Isle of Skyros, Journal of the Geographical Society of London, vol. 19, pp. 152-160. 

 

Diensten

A.    Huur een huis, appartement, of kamer

Je kunt een huis, appartement, of kamer huren door ons te mailen, bellen, of door ons te bezoeken in Skyros. Ons kantoor bevind zich naast het restaurant Papous ke ego. Laat ons weten met hoeveel personen u komt en wat uw budget en wensen zijn, en wij bieden u de beste accomodatie aan in het oude deel van het dorp Skyros, also ok aan het strand. We hebben acomodatie voor elk budget. Op onze website plaatsen wij regelmatige nieuwe voorbeelden uit ons aanbod. Maar neem gerust contact met ons op als u niets naar uw smaak ziet op de website, wij hebben vaak een groter aanbod dan wij adverteren! 


 

 

B.    Koop een huis of land op Skyros


Tijdens onze openingsperiode, van 1 juni tot en met 30 september, kunt u contact met ons opnemen voor onze makelaarsdiensten. Ook kunt u zich per email opgeven voor de mailinglist, u krijgt dan onze nieuwsbrief met de nieuwste informatie toegestuurd.

Onze makelaarsdiensten zijn:
-    uitvoeren van een bouwkundige inspectie (verplicht in Griekenland)
-    opmaken van een plattegrond indien gewenst
-    registreren van de aankoop bij de notaries
-    bijstaan in het opgeven van het huis bij de belasting

Zij ook het stappenoverzicht voor het kopen van een huis in Griekenland op deze site (in het Engels).
 

                             
 

 

Company

St. George Skyros
St. George Skyros is in 2008 opgericht. Ons kantoor bevind zich in het midden van de winkelstraat van het oude dorp Skyros op Skyros, naast het restaurant Papous ke ego. Wij zijn geopend van 1 juni tot en met 30 september, maar u kun tons altijd bereiken via email of telefoon. Wij zijn het eerste accomodatieverhuur- en makelaars kantoor op Skyros en zijn trots u de best mogelijkekwaliteit aan te bieden. Onze naam is geinspireerd door het klooster van St. George de Skyrier, gebouwd in 960 door de Byzantische heerser Fokas. Het is ook zo genoemd als eerbetoon aan onze grootvader George, die meer dan vijftig jaar lang een kapperszaak hield in de winkel waar nu ons kantoor gevestigd is.Over ons

De familie van mijn moederszijde komt van het eiland Skyros. Hoewel ik in Athene geboren en getogen ben, heb ik vele zomers op Skyros doorgebracht met mijn moeders familie. Als cultureel antropoloog heb ik daarnaast ook uitgebreid onderzoek gedaan op het eiland. Na aan het University College London gestudeerd te hebben, ben ik nu verbonden aan de Universiteit Leiden, waar ik werk aan een boek en verschillende wetenschappelijke artikelen over het eiland Skyros. Met St. George Skyros hoop ik bezoekers van het eiland Skyros de couleur locale van dit prachtige eiland mee te geven.

Filosofie

 Skyros verandert, wat ook de architectuur van huizen verandert. Mijn hoop is dat St. George Skyros de locale huizenmarkt beinvloed ten gunste van het behoud van de traditionele bouwstijl op Skyros. De unieke architectuur van Skyros is een prachtige esthetische ervaring. Het huren of kopen van een accomodatie op Skyros is een culturele ervaring. Wij geven u de sleutel van huizen die als bruidschat zijn gegeven, huizen die door locale bewoners in onderhuur worden gedaan, en huizen die door de locale bewoners alleen in de winter werden gebruikt. Met het huren of kopen van een accomodatie op Skyros sponsort u een lokale bewoner, en heeft u een onvergetelijke ervaring!

 Go back:  http://www.skyrosin.com

 email: skyrosin@gmail.com