Velkommen

 
Skiaker Bygg AS holder til på Gran på Hadeland og påtar oss oppdrag over hele østlandet.
 
Hva vi kan tilby:

Totalansvar for byggeprosessen
Vi tar gjerne hånd om hele byggeprosessen for deg. Du ringer til oss og for ett tilbud komplett med alle de håndverkerne du trenger. Dette gjør ombyggingen betydelig enklere for deg ved at du slipper å holde styr på de forskjellige håndverkerne.

Baderom
Bygging av nye baderom og renovering av eksisterende bad. Med hjelp fra våre samarbeidspartnere leverer vi komplette løsninger for ditt baderom.

Tilbygg og ombygging
Vi tilbyr utførelse av tilbygg i alle størrelser, samt ombygging av Din bolig. Har Du noen gang vurdert muligheten for påbygging av en ekstra etasje? Eventuelt kle om huset?

Takomlegging
Det finnes ulike løsninger for taktekking. Vi kan levere alt fra Shingel, som det rimeligste alternativet, til glasert takstein, som det mest eksklusive.

Legging av parkett, pergo,laminatgulv, etc.
Vi kan også hjelpe deg med levering og legging av ny parkett/laminatgulv, utskifting av enkelt staver i parketten, hvis noen av disse skulle være skadet.

Dører og vinduer
Vi kan levere uskifting av gamle vinduer og dører. Vi tar mål av gamle vinduer og dører, og tilpasser bestillingen etter ditt ønske.

Skadeutbedring
Vi har samarbeidsavtaler med flere forsikringsselskaper der vi tar oss av utbedring av skade på bygning.

Næringsbygg
Vi tilbyr nybygg og ombygging og ombygging av butikk og kontorlokaler. Vi opererer med korte byggetider, og har opparbeidet lang erfaring på dette området. Vi tar ansvaret for hele byggeprosessen, som hovedleverandør, og som samordner for underleverandører.

Kontakt:
Torstein Skiaker
Tel.: 913 21 635
E-post: torstein@skiakerbygg.no

Comments