Startsida vår:‎ > ‎

Oppussing av huset.Prosjekt 2016
Vi er nå ferdig med å renovere kjellerstua. De gamle flisene på gulvet er meislet bort, lagt nye varmekabler, avrettet hele gulvet med flytsparkel og lagt nytt gulvbelegg, vegger og tak er nymalt og ny belysning er montert, det ble veldig bra.
I tillegg er det lagt nytt belegg i trapp opp og gang oppe, nå er det ikke mange plasser igjen å pusse opp.

Ferdig renovert!
 
Nå er huset ferdig renovert for denne gang og er klart for utleige og aktivitetar.
 
Kva er gjort på huset? 
  
Nye vinduer.
Som sikkert mange har lagt merke til har huset nå fått nye, moderne vinduer.  Alt er skifta av vinduer, noko som var sterkt påkrevd då eksisterande vinduer var rotne og gamle, og ein sleit med å halde huset varmt.  Det blei kjempebra.  

Toalett og garderobe.
Laurdag 18. januar gjekk ein gjeng med engasjerte dugnadsfolk laus på eksisterande toaletter og garderobe.  Nå var tida inne for å få oppgradert denne del av huset, og dei reiv alt som kunne rivast og fjerna for å kunne bygga opp igjen frå grunn av nye toaletter og ny garderobe.
Garderobe og toaletter er nå ferdigrenoverte, og fremstår som nye og klare til å tas i bruk.

Storsal i 2. etasje:
Parkett på gulvet har blitt pussa ned og lakka fleire strøk.  Brystningspanel har fått noen strøk med ny maling, nye gulvlister er montert og nye gardiner er hengt opp.
Også her fremstår lokalene nå som nyrenoverte, lyse og klare til å tas i bruk.

Maling av huset.
Heile huset blei malt siste helga i april der mange dugnadssjeler hadde sagt ja til å vera med på arbeidet.  Og det resulterte i at huset
ferdig i ny "prakt" og ferdig ryddet utvendig til første helga i mai.  Tusen takk for innsatsen folkens!  Resultatet kan ses for framsida.
Bilde tatt av Knut Mokleiv.Smakebiter frå renoveringsarbeidet.
Toalett/garderobe pr. 18.01.2014
Bilder: Kari Gregersen 18.12.2014
Comments