Home

Acesta este un mini-catalog al site-urilor de tehnologie care mi-au atras atentia si care mi-au placut.

Econectik

Magazinul online Econectik pune la dispozitia cumparatorilor o gama variata de produse din domeniul mobilitatii si comunicatiilor, oferindu-le acestora posibilitatea sa achizitioneze produse care sa ii faca mai eficienti si mai productivi. Parteneriatele pe care le compania le are cu marii producatori si distribuitori de echipamente precum si specificul tehnic al companiei asigura accesul la o serie de servicii deosebit de utile: transfer de date sau repararea produselor.

Link site: Econectik.ro

Care Center

Service autorizat Apple in Romania, localizat in Bucuresti, sub denumirea comerciala Cordon Electronics iar online sub titulatura Care Center. Asigura evaluarea si repararea produselor Apple aflate in perioada de garantie precum si dupa terminarea perioadei de garantie. Service-ul asigura repararea intregii game de produse Apple: iPhone, iPad, iPod, Mac, Macbook, Beats. Toti angajatii sunt pregatiti, certificati si autorizati de catre compania Apple. Produsele Apple pot fi lasate de catre posesorii lor la sediul service-ului sau pot fi trimise catre acesta prin curier, de asemenea preluarea produselor reparate de catre proprietarii lor se poate face prin ridicarea lor de la service sau pot fi trimise catre acestia prin curier. 

Jademy

Prima scoala IT de tip Coding Bootcamp din Romania ce ofera formare profesionala si instruire IT persoanelor care isi doresc sa invete limbajul de programare JAVA. Acest format de curs este foarte raspandit de cativa ani buni in tarile din occident si a inregistrat succese remarcabile. Cursurile Java au un ritm accelerat si pun mult accent pe practica asistata de instructor. Lucrand pe proiecte complexe, studenții reușesc sa isi construiasca un portofoliu de aplicatii inca din timpul studiilor. 

Cu o piataă actuala de 120.000 de specialisti si sectorul IT in plina crestere, Romania are nevoie de o crestere de 150% a numarului acestora, pana in anul 2020, arata o analiza a Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS). Jademy aplica acest mod inedit de studiu (coding bootcamp) in Romania pentru a atinge următoarele obiective: i. recalificarea persoanelor talentate a caror specializare nu este in IT; ii. accelerarea carierei persoanelor care deja activeaza in IT sau au cunostinte in domeniu.

Stiinta in imagini
Un blog de mici dimensiuni dedicat prezentarii atat in imagini cat si in texte explicative a anumitor notiuni legate de stiinta, inventii si progres tehnologic.

Bloguri IT

O pagina care strange laolalta bloguri din zona tehnologiei informatice si comunicatiilor, gadgeturi, review-uri ale celor mai noi telefoane si tablete, stiri din zona IT&C, prezentari de produse, comparatii intre echipamente, statistici din domeniul tehnologiei informatiei.

Link site: Bloguri IT CDMR