Startpagina

Introductie
Columns 
Onderstaande columns zijn geschreven als een uiting van mijn persoonlijke visie.  Enkele columns zijn  publiceerd in het Financieel 
Dagblad maar alle columns staan op de website van OR-Online.
Dit  is een archief met alle verschenen columns. 


Gedurende mijn werk als directeur van het Adviesbureau BPO en adviseur voor ondernemingsraden heb ik ook artikelen en boeken geschreven en ben ik redacteur geweest van diverse handboeken o.a van Kluwer. Nu ben ik redacteur van www.OR-Online.nl en daar breng ik mijn ervaring in.  Een bijdrage leveren aan de inhoud van het or-werk vergt een kritische en vernieuwende inbreng. Het moet voor or-en een bron zijn van oriëntatie.  De or moet vaak beoordelen of de thema's van de bestuurder nuttig en nodig zijn. En daarbij ook adviezen geven en/of instemming verlenen.  Daarvoor zal de or dus een eigen mening en eigen standpunt moeten hebben. 

Naast mijn schrijf en redactiewerk  ben ik ook meer dan 25 jaar kunstschilder. Ik ben geboeid door landschappen waar ik een persoonlijke toets in verwerkt. De meeste stukken zijn in acryl gemaakt en enkele als aquarel. De mogelijkheid bestaat om een expositie te organiseren.

Tenslotte ben ik jarenlang (en nog steeds) bestuurder geweest van verenigingen en stichtingen met een maatschappelijk doel  voornamelijk op het ethisch en religieus gebied. Meestal als secretaris of voorzitter.

    

ą
Cor Berkel,
26 jan. 2017 03:15