Welkom

Ons jaarthema: Een koffer vol...
Talentenshow
Vrijdag 10 februari organiseerden we op school een heuse talentenshow. Tijdens deze show kwamen er verschillende talenten aan bod. Het was echt een fijne namiddag. Kijk gerust eens naar het filmpje.

Helm op fluo top
Na de herfstvakantie zijn we weer gestart met onze zichtbaarheidsweken. Hiervoor nemen we met onze school deel aan "Helm op fluo top". Wanneer de leerlingen met hun fluohesje en helm naar school komen, kunnen ze stickers verdienen. Met een volle stickerkaart mogen de jongens en meisjes gratis naar de Zoo van Antwerpen. Ook kunnen we dit schooljaar in de klas sparen. We kunnen dan voor onze klas een bezoek aan de Zoo winnen of bezoek krijgen van een ijsjeskar. Zichtbaar naar school komen is de boodschap! 
Playbackshow
Graag willen we jullie uitnodigen op onze playbackshow. Deze gaat door op vrijdag 24 februari 2017 in de gemeentelijke feestzaal. De deuren gaan open om 13 uur. De opbrengst van deze show gaat volledig naar "Kom op tegen kanker". Kom dus zeker eens langs om naar de mooie dansje van onze kinderen te kijken!