Nimetön‎ > ‎

Lukuvuosi 2020-2021 on päättynyt

lähettänyt Suomi-koulu Singapore 23.5.2021 klo 1.45
Kiitos kuluneesta lukuvuodesta. Vuosi 2020-21 on ollut vaiherikas: olemme olleet Fullertonilla tiistaisin ja sen jälkeen siirryimme SAISille lauantaihin. Järjestimme useita tapahtumia: kävimme trampoliinipuistossa, elokuvissa, museossa ja siivoamassa rantaa. Kiitos paljon oppilaille ja vanhemmille joustavuudesta sekä aktiivisesta osallistumisesta. Kiitos tukijoille Suomi-koulun toiminnan avustamista näin pandemian aikanakin. Kiitos opettajille ja koulukomitean jäsenille kuluneesta lukuvuodesta ja panoksestanne Suomi-koulun toimintaan!

Pidämme silmällä muuttuvia rajoituksia ja pyrimme aloittamaan syyslukukauden lähiopetuksena. Suomi-koulu on perinteisesti aloittanut syyslukukautensa syyskuun alussa. Voimme varmistaa ensimmäisen koulupäivän lähempänä, kunhan tila-asia on saatu varmistettua. Tarvitsemme toimintaan uusia opettajia ja apuopettajia sekä sijaisia. Voitte ilmoittaa kiinnostuksenne fss.singapore@gmail.com.

Oikein hyvää kesää teille kaikille Singaporessa tai Suomessa. Ja kaikkea hyvää pois muuttaville opettajille ja oppilaille perheineen. Pidetään Suomen lippu korkealla.
Comments