Nyheder‎ > ‎

Old-boys cup

indsendt 25. apr. 2018 13.44 af Karsten Brath
42 spillere fra forskellige klubber har deltaget i old boys cup, med Aars som arrangør, For Sindal deltog Hans Chr. Jørgensen, Kaj Kristensen, Thorvald Jørgensen og Poul Erik Thomsen.

Efter fælles morgenkaffe og en god omgang tågesnak kunne det indledende puljespil endelig påbegyndes. 

Kaj og Hans Chr. fik i deres puljer en enkelt sejr og et par nederlag. Trods en hæderlig indsats kom disse to således ikke videre til den afsluttende knock out runde.

Thorvald og Poul Erik måtte virkelig spille på alle tangenter for at holde modstanderne bag sig. Ved hård fight lykkedes det således for dem begge at hive puljesejren i land.

Adgangen til den afsluttende finalerunde kom dermed i hus, men det var desværre tydelig for enhver at det havde tæret hårdt på ressourcerne.

Selv om de begge bød fornuftigt ind i opgøret var koncentrationen lidt dalende. Dette betød således at de begge havde svært ved at holde trit med modstanderne. En sidste kraftanstrengelse blev fundet frem, men dette var desværre ikke nok. Efter små nederlag måtte de således begge kapitulere efter første finalerunde.

På trods af, at spillerne ikke opnåede de placeringer de havde drømt om, blev det på alle måder en dejlig, men meget lang dag. 

Comments