Nyheder‎ > ‎

Generalforsamling

indsendt 3. mar. 2018 02.12 af Karsten Brath
Der var en godt fremmøde til årets generalforsamling (19 medlemmer). Ulrik bød velkomme og første punkt var uden for dagsorden, da Thomas fra Aros Forsikring informerede om samarbejdet, som er indgået. Klubben tjener et beløb bare ved besøg af Thomas og efterfølgende yderligere, hvis man tegner.

Derefter blev Thorvald Jørgensen valgt til dirigent og styrede med hård hånd slagets gang gennem beretning fra formand og turneringsleder, samt fremlæggelsen af regnskab. Videre til Årets SBK'er, hvor Villy Hansen, Erik Brogaard, Jens Dalsgaard og Michael Fischer var indstillet - Michael løb med sejren - TILLYKKE.

Kontingent m.v. forslog bestyrelsen fastholdes og der var ingen protester hertil.

Af forslag var det et fra bestyrelsen, som omhandler rygning. Forslaget blev vedtaget og dermed er det ikke længere tilladt at ryge i klubbens lokaler, men kun på trappen ved indgangen.

Bestyrelsen takker for det gode fremmøde og næste punkt på dagen kunne påbegyndes, nemlig FORÅRSCUPPEN hvor første præmien er 1 års gratis kontingent. Der var 17 tilmeldte, men desværre 2 afbud p.g.a. sygdom, så der var 15 i kamp om den eftertragtet præmie, men nok mest ÆREN.
Comments