Lippukunta

Simpsiön Siskot on reipas ja energinen tyttölippukunta Lapualta. Jatkuvasti kasvavaan lippukuntaamme kuuluu noin 70 jäsentä. Partio-ohjelmaa toteutetaan eri ikäryhmissä. Tällä hetkellä lippukunnallamme on viikoittaista toimintaa sudenpentuikäisistä samoajiin asti. Lisäksi tärkeässä roolissa toimii aktiivinen johtajisto, joka vastaa partio-ohjelman toteutumisesta.

Lapualla partiotoimintaa on järjestetty pitkään, jo vuodesta 1917 lähtien. Tuolloin perustettiin Lapuan Kotkat -niminen lippukunta, jossa ensimmäiset partiotytöt aloittivat vuotta myöhemmin. Simpsiön Siskot perustettiin tammikuussa 1949, jolloin alkunsa sai myös sisaruslippukunta Simpsiön Karhut.

Lippukunnassamme järjestetään monenlaista toimintaa. Yhteistä partioaikaa vietetään muun muassa leireillä, viikkiksillä ja erilaisilla retkillä. Tule ja tutustu toimintaamme!

 

Lippukunta somettaa!

Instagram: @simpsionsiskot

 


Liity jäseneksi
Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä se partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. Nyt on paras aika liittyä partioon.
Partiotoiminta alkaa elo–syyskuun vaihteessa, mutta toimintaamme voi liittyä mukaan myös kesken vuotta.
Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan tulemalla käymään ryhmien kokouksissa tai täyttämällä jäsenhakemuksen.

Voit myös osallistua partion toimintaan aikuisena!