CURSA POPULAR
I
VOLTA A PEU
2018

Inscripcions ací:

 http://www.somesport.com/cursalavila/2018/index.html?fbclid=IwAR0fhEdhvqUmuxQeoLanolTIjsV2nrx1yAF-4gIKSt3pYfwcwi7AVQY9k_M
 

 Data:


21/10/2018

 Nota:

Organitza:
Club Atletisme Triatló la Vila

 Dificultat

 Física / Tècnica: Hora: Lloc d'encontre:

Platja Centre 

Las rutas están dirigidas para los socios.

Puedes venir a conocernos y acompañarnos en alguna ruta de un nivel bajo/medio, siempre que rellenes la ficha de inscripción con tus datos y firma. Y la entregues a un socio de Sendes i Muntanyes La Vila antes de empezar la ruta.

Ven y conócenos, si te animas puedes asociarte. Tienes la información necesaria en www.sendesimuntanyes.com o mandando un correo a simlavila@hotmail.com y nos pondremos en contacto contigo para informarte a la mayor brevedad.


  

Les rutes estan dirigides per als socis.


Pots vindre a conéixer-nos i acompanyar-nos en alguna ruta d'un nivel baix/medi, sempre que rellenes la fitxa d'inscripció amb les teues dades i firma. I l'entregues a un soci de Sendes i Muntanyes La Vila abans de començar la ruta.


Vine i coneix-nos, si t'animes pots associar-te. Tens la informació necessària en www.sendesimuntanyes.com o manant un correu a simlavila@hotmail.com i ens posarem en contacte amb tu per a informar-te la major brevetat.


                         

ADVERTÈNCIA:

L’organització no es fa responsable dels danys que puguen causar o sofrir els participants en les rutes.

ADVERTENCIA:

La organización no se hace reponsable de los daños que puedan causar o sufrir los participantes en las rutas.Comments