BENICADELL

 Data:

18/02/2018

Nota: 

Farem un esmorzar més fort, ja que l'hora d'arribada a casa es calcula que serà sobre les tres. / Haremos un almuerzo más fuerte, ya que la hora de llegada a casa se calcula sobre las tres

 Dificultat

 Física / Tècnica:

Alta / Mitjana

 Alta/media

 Hora:


07:00

 Lloc d'encontre:

Xarquet (Mercadillo) 

ADVERTÈNCIA:

L’organització no es fa responsable dels danys que puguen causar o sofrir els participants en les rutes.

ADVERTENCIA:

La organización no se hace reponsable de los daños que puedan causar o sufrir los participantes en las rutas.


Las rutas están dirigidas para los socios.

Puedes venir a conocernos y acompañarnos en alguna ruta de un nivel bajo/medio, siempre que rellenes la ficha de inscripción con tus datos y firma. Y la entregues a un socio de Sendes i Muntanyes La Vila antes de empezar la ruta.

Ven y conócenos, si te animas puedes asociarte. Tienes la información necesaria en www.sendesimuntanyes.com o mandando un correo a simlavila@hotmail.com y nos pondremos en contacto contigo para informarte a la mayor brevedad.


  

Les rutes estan dirigides per als socis.


Pots vindre a conéixer-nos i acompanyar-nos en alguna ruta d'un nivel baix/medi, sempre que rellenes la fitxa d'inscripció amb les teues dades i firma. I l'entregues a un soci de Sendes i Muntanyes La Vila abans de començar la ruta.


Vine i coneix-nos, si t'animes pots associar-te. Tens la informació necessària en www.sendesimuntanyes.com o manant un correu a simlavila@hotmail.com i ens posarem en contacte amb tu per a informar-te la major brevetat.


                         
Comments