Notícies del SiM

Sou una empresa i voleu col·laborar en el X Aniversari del SiM?

2 de nov. 2012, 5:51 publicada per sendes muntanyes

El Club Sendes i Muntanyes (SiM) és un centre Excursionista i d’Activitats a la Natura de la Vila Joiosa que es dedica a recórrer sendes i muntanyes de tota la Comunitat Valenciana i que està inscrit en el FEDME, amb núm. 14-03127, i en el Registre de Clubs de la Generalitat Valenciana, amb núm. 8034.

Amb motiu de les activitats del club en el X Aniversari, aprofitem l’oportunitat per a convidar-los, no només a participar en qualsevol activitat del X Aniversari, sinó també promocionar, publicitar, etc. els seus productes, ja que a les activitats que organitzem hem de donar avituallament als participants, i pensem que la seua col·laboració seria molt important.

A més del impacte directe de els seus productes en uns 600 participants, calculem uns 200 en cada prova esportiva, cal afegir els cartells, la publicitat i l’impacte mediàtic que comporta el conjunt d’activitats: el total, entre cartells i tríptics que estaran al carrer serà de 1.500 unitats, repartits per la Vila i els voltants, així com per la Federació i tots els clubs de la Comunitat Valenciana. 

Per tant, si considereu que és una bona manera de promocionar la vostra empresa, podeu participar, bé com a col·laborador, bé com a patrocinador: 
  • Si voleu col·laborar amb el club com a patrocinador, el cost és 50 € per activitat, però si participeu en els sis events que tenim planificats el cost és de 200 €. 
  • Si voleu col·laborar amb el club com a col·laborador, el cost és 20 € per activitat, però si participeu en els sis events que tenim planificats el cost és de 100 €. 
Estos cartells també es publicitaran per Internet, tant a la pàgina web del Club, en el compte de Facebook i de Twiter; com en les diferents pàgines de l’Ajuntament i en premsa... en resum, pensem que tindrà una gran difusió. 

Si esteu interessats a col·laborar, no dubteu  escriure un correu a simlavila(arrova)hotmail(punt)com o bé a telfonar al 966 851 229.

Us agraïm, ja per anticipat, el vostre interés pel nostre club. 

Comissions del Club

2 de nov. 2012, 5:04 publicada per sendes muntanyes

Us recordem que l'actual Junta Directiva està tornant a impulsar les comissions  amb al finalitat de fer partíceps a tots els socis en el funcionament del Club. Les comissions  que s'han creat són:

  • Comissió de xarxes socials, amb la finalitat de poder arribar més directament al soci amb eines com Facebook i Twitter.
  • Comissió de la pàgina web, amb la finalitat d'implementar esta nova pàgina web i d'omplir-la de continguts a partir de les rutes i activitats del Club.
  • Comissió del X Aniversari del SiM, amb la finalitat d'ajudar a pensar i programar les activitats del decenari del Club.
Des de la Junta Directiva us volem animar a què participeu en les comissions, i més efusivament enguany, ja que este és un any destacat i amb moltes activitats amb les quals esperem que us ho passeu bé i en les quals esperem la vostra participació activa... ja que sense vosaltres el Club no és res.

Si voleu formar part d'alguna comissió, envieu un correu a simlavila(arrova)hotmail(punt)com en què digueu la Comissió a la qual us voleu apuntar... esperem la vostra participació!!!!!

1-2 of 2