anuncios‎ > ‎Geo VisioneS‎ > ‎THINK Piensa Pregunta‎ > ‎

2000 i 11 Una Odissea en els espais LogisTics

publicado a la‎(s)‎ 7 jun. 2011 2:04 por Senior Os   [ actualizado el 7 jun. 2011 2:12 ]
Logo

LogisTicOS "IBM va canviar el curs de la meva  vida" diuen professionals del mon de la Logistica i la Informàtica Gracies al IBM S/32 S/38 i AS/400


International Business Machines. Big Blue. HAL. Amb tots aquests noms es coneix una de les companyies que va marcar de manera decisiva el passat segle XX. Sense IBM moltes de les grans fites de la humanitat (com l'arribada de l'home a la Lluna, per exemple) no s'haurien aconseguit. La popularització d'internet va semblar deixar-la fora de joc i va passar de ser un actor principal a mirar des de la segona fila com la revolució era cosa d'Amazon, Google, Yahoo! o Napster.


Ara celebra el seu primer centenari amb un especial on repassa algunes de les seves fites. I ens hem volgut fixar en el camí que ha seguit una empresa que simbolitza com poques els canvis econòmics que hem viscut en els darrers anys. No és fàcil viure a cavall entre la nova economia i la societat industrial, amb tot el que comporta: noves àrees de negoci, nous escenaris i noves condicions de treball, que sovint comporten decisions complicades.
La Gent Generosa esta a tot arreu


Comments