Etusivu

 Siilinjärven EsaBin kotipelien paikka eli yläasteen liikuntasali
 
Näillä sivuilla kerrotaan kuvin ja sanoin ja lehtileikkein Siilinjärven EsaB r.y:n perustamisesta ja vaiheista. Joukkuekuvissa pelaajilla on mahdollisuus nähdä oman ja pelitovereidensa kasvu  pienestä juniorista aikuiseksi asti. Pelitilannekuvat vievät pelattujen otteluiden tiimellykseen. Lehtileikkeet ja tilastot täydentävät noiden tapahtumien palautumista mieleen. Tiivistelmissä tuodaan esille toiminnan laajuutta ja kehitystä seuran eri osa-alueilla.
 
Valitettavasti kotisivujen tekstien ja kuvien laatu on suurelta osin heikohko johtuen siitä, että pääasiassa materiaali on skannattu vanhoista koripallotiedotteista.
 
Kotisivujen laadinnassa päätyön on tehnyt Heikki Vänskä, joka on laati kotisivut Kalle Savolaisen keräämästä valokuva- ja lehtileikemateriaalista sekä Juha  Honkalammen tilastoista. Myös Leo Karpilta on saatu valokuvia sekä Harri Seppäseltä juttuja katukoriksesta.  
 
Mikäli huomaat sivuilla virheitä tai haluat sinne jonkin mielenkiintoisen valokuvan tai tiedon, voit ottaa yhteyttä Harri Seppäseen tai Kalle Savolaiseen.