Seniorafdelingen

Senior står for hygge og samvær. Her kan du møde spændende mennesker og komme på interessante ture rundt omkring i landet. Udvalget mødes 1 gang om ugen og har mange aktiviteter i løbet af året.

Gå til udvalg

Sejludvalget

Udvalget har tradition for at arrangerer Onsdagsejladser og Orø Rundt. Hvis du er interesseret i Kapsejlads eller kunne tænke dig at melde dig som hjælper, skal du kontakte sejludvalget.
Skumsprøjt


Bladet udkommer hver måned til den første (undtaget august).


Da vores klubblad udkommer så ofte, som det gør, er det et vigtigt talerør for klubbens udvalg, når der arrangeres møder, sejladser, fester m.v.

Aktivitetsudvalg

Kom til spændende foredrag om sejladser jorden rundt, kanalfart, en smuttur til Shetland, Kanaløerne eller måske Azorerne. Udvalget arrangerer hvert år flere foredrag fra sejlere med ildsjæl og viljestyrke.

Gå til udvalg

Sejlerskolen

Hvis du vil lære at sejle og samtidig få sejlerbevis på det, kan du tilmelde dig vores sejlerskole. Vi sejler Drabant 24 og har to både til rådighed. Når du har bestået, kan du leje vores både til private sejladser.


Kabysudvalget

Booking af lokaler

Holbæk Sejlklub råder over 2 lokaler, som man har mulighed for at bruge.

Stor sal og lille sal.

Det er ikke muligt at reservere lokalerne til private fester eller sammenkomster.


Jolleafdelingen

Allerede som 8 årig kan du komme ud at sejle i optimistjolle.
Holbæk sejlklub ønsker at lære både piger og drenge at sejle og samtidig skabe nye og lærerige venskaber. Vi skaber sejlerglæde og sammenhold.

Gå til udvalg


Dykkerafdelingen

Holbæk Sejlklubs Dykkerafdeling, er stiftet i 17. januar 2015 og har hjemsted i Holbæk Marina. Vi kalder os ”Bunddyrene”.

Alle med et gyldigt dykkercertifikat velkommen til at prøve at dykke sammen med os, så får du at se om det er noget for dig.

Hver onsdag dykker vi, og sæsonen startet 1. april og slutter om efteråret, når vejret bliver for koldt.

Gå til dykkerafdelingen