POZITA GJEOGRAFIKE E POGRADECIT

posted Dec 6, 2011, 8:55 AM by doloreza shebipllari
Rrethi i Pogradecit shtrihet ne juglindje te Shqiperise, ne ane te bregut jugperendimor te liqenit te Ohrit (695 metra mbi nivelin e detit), qe eshte jo vetem me i thelli, por edhe nga me te frekuentuarit ne krejt Ballkanin. Ai kufizohet ne veri me rrethin e Librazhdit, ne lindje me R. Maqedonise, ne jug me rrethin e Korces dhe ne perendim me rrethin e Gramshit.
Comments