Sirius


TK1 Maricosan's Pax Orion

Etusivu

Kuulumisia

Tulokset 

Koiraystävät

Galleria 

Linkit 

Vieraskirja 

 

 

 

 


Syntymäaika: 20.06.2007 

Rotu: kooikerhondje

Sukupuoli: uros

Kasvattaja: Marika Nikus

Säkäkorkeus: 41cm (epävirallinen)

Paino: 11kg

Polvet: 0/0

Silmät: puhtaat, ei muutoksia

Lonkat: A/A 

Agility: medi2

Näyttelyt: ROP-pentu, 2 x serti, 2 x VSP

Toko: 3 x ALO1, 3 x KP, TK1

 

 Sirius liittyi lauman jatkoksi elokuussa 2007 pitkän odotuksen jälkeen. Otin yhteyttä Marika -kasvattajaan jo joulukuussa, että saisin todennäköisemmin koikkeripennun ja tapasimmekin muutaman kerran. Huhtikuussa Orry-emo vihdoin astutettiin ja kesäkuussa sain ilouutisia! Kävin katsomassa 4,5vk vanhoja pentuja ja vaikka en tuolloin vielä tiennyt, kumman pojista saisin, olin aivan myyty Siriuksen nukahtaessa syliini.

 Sirius on iloinen ja aktiivinen koira, joka rakastaa leikkimistä yli kaiken. Myös ruoka maistuu hyvin kaiken riehumisen jälkeen. Poika oppii niin hyvät kuin huonotkin asiat nopeasti, nyt murrosiässä tuntuu että hyvät tavat ovat unohtuneet, mutta kaikki huonot jutut kyllä muistuu mieleen.

 Ovikellon soidessa Sirius varmistaa muutaman kerran haukahtamalla, että kaikki varmasti kuulivat jonkun olevan tulossa. Sirius on vieraita ihmisiä kohtaan aluksi koikkerimaisen viileä, kohta kuitenkin ollaan haistelemassa ja kerjäämässä joko herkkupaloja tai silitystä. Tutuille ihmisille mennään ihan palasiksi ja hymyillään kaikki hampaat vilkkuen! Tarkkaan on poika katsonut, mitä ihmiset tekevät ollessaan iloisia.

 Toiset koirat saavat Siriuksen puolesta olla niinkuin haluavat, ei juuri korvaansa lotkauta muiden rähisemiselle tai leikkimiselle niin kauan, kun ne eivät tunge Siriuksen luokse. Yleensä suostutaan haistamaan vierasta koiraa ja tervehtimään tätä arvokkaasti, mutta sen jälkeen tunkeilija saa nopeasti näykkäisyn varoitukseksi jos yrittää ruveta liian tuttavalliseksi. Nyt tosin teinipoika on alkanut ymmärtää tyttöjen päällä, eli kaikki ihanat nartut ovat tervetulleita leikkikavereita. Siriuksella on muutama ihana koirakaveri, jotka nähdessään pitää aina alkaa tanssia ja vinkua!

 

 Sirius KoiraNetissä.