Koiraystävät

 

Tervetuloa

Milo 

Sirius 

Kuulumisia 

Tulokset

Galleria 

Linkit 

Vieraskirja

MILO                         
 
 Tammikuussa maailmaan putkahtanut seropi-Milo on Siriuksen ensimmäinen koirakaveri ja myös laumanjäsen. Nykyisin tosin Milo asuu vanhempieni luona, mutta veljekset tapaavat silti melko usein. 

 Milon kanssa harrastelen vanhempieni luona arkitokoa sekä joskus pyörähdellään match show'ssa  esittelemässä pikimustaa ystävää.


MYTTY - Tarumetsän Sydänyön Tähti

 Helmikuussa 2006 maailman nähnyt italianvinttikoira Mytty on sekä Milon että Siriuksen "oma nainen", jonka kanssa painitaan vuorotellen. Tosin Sirius on ominut Mytyn melkein kokonaan itselleen, sillä poika jaksaa leikkiä koko ajan.

 Mytty on osaomistuksessa minun ja isosiskoni kesken. Minä toimin lähinnä Mytyn handlerina näyttelyissä, ihan hyvällä menestyksellä. Kaksi sertiä on irronut, ja arvostelussa on mainittu erikseen hyvä esittäminen! Nyt Mytyllä on myös kaksi jälkeläistä, joista toivottavasti kuullaan niin näyttelyissä kuin ratajuoksuissakin.

 

 VILI - Tarumetsän Hopeakolibri

  Marraskuussa 2002 syntynyt Vili on omanarvontuntoinen italianvinttikoira, joka suostuu silloin tällöin leikkimään Siriuksen ja Milon kanssa. Ulkona Vilille kelpaa juoksukaveriksi vain Milo, nähtävästi pojilla on vanhempien herrojen omat puuhat, joihin nuorisolla ei ole asiaa.

 Vili on leikattu kotikoira, jonka suurin intohimo on juokseminen. Viehettä jahdataan kiilto silmissä ja hirveällä itkulla, ihan kuin se auttaisi kiinnisaamisessa. Vili kuuluu Mytyn kanssa samaan perheeseen.